Miercuri,
03.06.2020
Parțial Noros
Acum
6°C

Cardiacii și diabeticii obțin mai greu permisul de conducere, din 1 ianuarie

02 Ianuarie 2018 10:59

Cardiacii și diabeticii obțin mai greu permisul de conducere, din 1 ianuarie

Regulile pentru acordarea permisului de conducere s-au schimbat, din 1 ianuarie 2018. Persoanele care suferă de afecţiuni cardiace și cele cre au diabet vor putea obţine mai greu eliberara şi reînnoirea carnetului, reiese dintr-un ordin de ministru, la cererea unei directive europene din anul 2016, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS). Potrivit ordinului de ministru semnat de Florian Bodog, „afecţiunile cardiovasculare pot determina o alterare bruscă a funcţiilor cerebrale, care constituie un pericol pentru siguranţa rutieră, reprezentând un motiv pentru interzicerea, cu titlu temporar sau permanent, a conducerii unui autovehicul”. Pentru reînoirea carnetului, conducătur are nevoie de recomandarea medicului specialist curant. „Aceste modificări au fost puse în dezbatere publică şi ordinul de ministru a fost semnat pentru că până la sfârşitul lui 2017 trebuie să ne aliniem acestei decizii, altfel risăm amenzi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, Oana Grigore.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

Comentarii

3 comentarii

Oli

Acum 2 ani

Ooo,ai revenit labarooy, alaturi de "bulangiii" (cu 3 de i se scrie, analfabetule!) de e-labarella, Ionut VI, deci alaturi de tine, hidra psihopata! Mno, iti transmit din toata poula mult iaurt, cu "Sultzeru"!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 2 ani

Mno, ghine batar ca-l pot lua totz bulanjii shi cuarfele de la nord shi sud de Carpatz!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus