Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
10°C

FC Hermannstadt a crescut cu 500 de mii de euro în trei luni

FC Hermannstadt a crescut cu 500 de mii de euro în trei luni

Față de luna septembrie 2017, valoarea lotului echipei de fotbal FC Hermannstadt a crescut cu peste 500 de mii de euro, ajungând acum la 3,03 milioane de euro, față de 2,58, la cât era cotată în septembrie, conform datelor prezentate pe site-ul transfermarkt.com.

Dacă în septembrie 2017 Hermannstadt se afla pe locul patru în Seria 2 în ce privește valoarea totală a lotului, acum a urcat un loc, fiind foarte apropiată ca valoare de Dunărea Călărași (3,2 milioane) și UT Arad (3,23 milioane).

Ca și valoare individuală, jucătorii au rămas în mare parte la aceleași cote, cu Bogdan Rusu, Andrei Herghelegiu, Sergiu Neacșa, Robert Boboc, cotați la câte 200 de mii de euro, Cosmin Neagu și Ștefan Blănaru – cotați la 175 de mii de euro.

Chiar dacă nu mai este în lot Dan Roman, care era cotat la 150 de mii de euro, valoarea echipei a crescut datorită faptului că mai mulți jucători din cadrul lotului au intrat în sistemul transfermarkt.com, având mai multe partide jucate în ultima perioadă, în total fiind indexați 30 de jucători la echipa sibiană.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 3 ani

No-ape, insamneaza ca scroafa traje sa moara in cotetz, sh-atz scos-o la vânzare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus