Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Noul ministru al Apelor și Pădurilor: Născut în Spermezeu, electrician, profesor într-un centru de plasament și senator

Noul ministru al Apelor și Pădurilor: Născut în Spermezeu, electrician, profesor într-un centru de plasament și senator

Senatorul de Bistriţa, Ioan Deneş, va fi noul ministru al Apelor şi Pădurilor, anunță surse din PSD, citate de Hotnews.ro. Portofoliul este liber după ce Doina Pană a demisionat, săptămâna trecută.

Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator, după ce în 2012 a intrat în Parlament pe listele USL, din partea PNL. După ruperea alianței, Deneș a fost primul parlamentar care și-a anunțat trecerea de la PSD la PNL. În 2016 a fost ales pe listele PSD.

Social-democratul a fost electrician la CFR, profesor într-un centru de plasament din Beclean, iar apoi director la o firmă din Dej, până să fie ales senator, în 2012.

Ioan Deneș s-a născut în comuna Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud, iar în această sesiune parlamentară are o singură interpelare, a semnat 45 de inițiative legislative și a avut 67 de luări de cuvânt în plen. Este membru în comisiile pentru regulament, validare și administrație publică și organizarea teritoriului.

Foto: senat.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Ioni

Acum 6 ani

... alt fost student eminent ...
Raspunde

alzara 1918

Acum 6 ani

La ce v - ați așteptat ?
Raspunde

Mircea

Acum 6 ani

Ceva normal sa punem la păduri un electrician, suntem în România.....
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

Bun asa , avem acum si un electrician pe langa cateva secretare!
Raspunde

Dora

Acum 6 ani

Un guvern din ce in ce mai competent! Acum are cine sa le schimbe becul la secretare :))
Raspunde

serviciul de cadre

Acum 6 ani

Dora, nu-i rusine sa muncesti! Sunt lucruri mullt mai rrusinoase! Omul pare a fi un selfmademan... Sa-i acordam, deocamdata, increderea noastr! Si dl. Johannis este profesor de fizica...
Raspunde

Loredana Stretean

Acum 6 ani

Mult succes, domnule ministru! Va dorim succes in implementarea programului de guvernare pentru a sarbatori centenarul celor de un neam in bunastare si avutie!
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

domnule ministru, acum in prag de centenar va siguram de deplina noastra sustinere pentru a depasi planul cincinal! to'arasii din toate filialale PSD vor canta cantece patriotice dace si vor face neintrerupt ture cu steagul dacic in jurul ambasadelor straine/dusmane. astfel vor ajunge sa faca tensiune continua care va alimenta cu energie toata tara, inclusiv crucea de pe Caraiman, pe unde e poarta catre gradina Maicii Domnului(cum, nu stiati?). stima noastra si mandria! (Loredana, ai microfonul! adica...mai lasa microfonul! adica...cum zici tu)
Raspunde

HOP

Acum 6 ani

ce mai este de comentat????????????????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus