Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Pregătire pentru Summitul UE de la Sibiu. Vineri vine ministrul pentru Afaceri Europene

Pregătire pentru Summitul UE de la Sibiu. Vineri vine ministrul pentru Afaceri Europene

Universitatea „Lucian Blaga” organizează vineri conferința „Președinția României la Consiliul Uniunii Europene – perspective și oportunități”, la care participă și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu. Evenimentul face parte din programul „Caravana Președinției României la Consiliul Uniunii Europene”, prin intermediul căruia Ministerul Afacerilor Externe promovează mandatul pe care țara noastră îl va deține, în premieră, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019. ”În contextul pregătirii summit-ului Uniunii Europene de la Sibiu pentru anul 2019, și în contextul oportunității de a purta în avans un dialog direct cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene – E.S. domnul Victor NEGRESCU pe această temă, conducerea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu mizează pe o participare activă și substanțială din partea studenților și a cadrelor didactice din cadrul Facultății de Științe-Socio-Umane”, susține conf. univ. dr. Silviu Nate.

România va asuma, pentru șase luni, începând cu 1 ianuarie 2019, Președinția Consiliului Uniunii Europene – una din cele șapte instituții ale Uniunii. Țara noastră face parte din trio-ul de Președinții care mai include Finlanda și Croația.

Evenimentul va fi organizat vineri, 12 ianuarie 2018, de la ora 12:30, în clădirea rectoratului din B-dul Victoriei, nr. 10, sala Lucian Blaga, (parter -  fosta sală a Senatului).

foto: The Parliament Magazine

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus