Joi,
16.07.2020
Partial Noros
Acum
23°C

Un oraș, o noapte, o balerină. Fotografiile fermecătoare cu Sibiul

15 Ianuarie 2018 13:39

Un oraș, o noapte, o balerină. Fotografiile fermecătoare cu Sibiul

Să ieși îmbrăcată în costumul de balet, într-o noapte de ianuarie, în Sibiu, nu e lucru ușor. Să stai așa, pe străzi, toată noaptea, pare de-a dreptul nebunesc. Dar, dacă scopul e arta, atunci merită.

Asta transmit protagoniștii unui album inedit realizat pe străduțele din Sibiu, la începutul lui 2018. Fotograful, sibian la origini, este Paul Daniel Schneider. Balerina este Simina Anamaria Torsin, elevă a Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj-Napoca. Cei doi s-au încumetat să își pună în practică ideea, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, între orele 01.30 și 06.00 dimineața, la o temperatură de 0 grade Celsius. "Scopul e unul simplu, în prima fază, plăcerea personală, apoi promovoarea artei fotografice și a baletului! De ce Sibiul? Hmmm... sibianul din mine încă mai are plăceri ascunse pe străduțele Sibiului!", a declarat fotograful, pentru Turnul Sfatului.

balerina 1 balerina 2

Albumul întreg poate fi vizualizat pe pagina de facebook a fotografului, disponibilă AICI.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus