Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Agitație pe Facebook după o fotografie din spitalul județean

Agitație pe Facebook după o fotografie din spitalul județean

După ce o imagine cu unul din grupurile sanitare ale spitalului județean a apărut pe facebook într-o postură negativă, reprezentanții spitalului au transmis explicații în legătură cu acest aspect.

Cu câteva zile în urmă, un utilizator facebook a postat o fotografie în care una din băile secției de Urologie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu arăta ca după război. Aspectul grupului sanitar în cauză a fost determinat de lucrările care au loc în această perioadă în mai multe zone ale unității medicale, spun reprezentanții spitalului.

„Grupurile sanitare de pe holul Secției Clinice Urologie se află în proces de reabilitare și modernizare tocmai din dorința de a crește calitatea condițiilor oferite pacienților și aparținătorilor. Imaginea publicată este surprinsă într-unul din aceste grupuri sanitare, unde renovarea este în curs de desfășurare. Precizăm că renovarea unuia dintre grupurile sanitare în discuție a fost finalizată. Atașăm, în acest sens, câteva imagini, atât cu grupul sanitar renovat cât și cu cel în cadrul căruia se desfășoară lucrări. În completare, vă informăm că în cadrul SCJU Sibiu au loc în prezent lucrări de modernizare a mai multor grupuri sanitare din cadrul altor secții, scopul fiind îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare în cadrul întregului spital. Atașăm, de asemenea, imagini. SCJU Sibiu cunoaște nivelul condițiilor existente în cadrul secțiilor spitalului și face eforturi pentru a le îmbunătăți permanent. În acest sens, o parte a acestora au fost renovate, altele se află în curs de modernizare sau în obiectivele de investiții pe termen scurt. Ne exprimăm speranța că aceste precizări vor elimina orice neclaritate şi orice situaţie de natură a prejudicia imaginea instituţiei, prin oferirea unor imagini și informații decontextualizate”, se arată în răspunsul emis de reprezentanții SCJU Sibiu.

 

Foto; Dragoș Dumitru/Facebook

poza spital urologie

Foto: SCJU Sibiu

grup sanitar renovat cladirea medicala -1 grup sanitar renovat cladirea medicala grup sanitar modernizat recent cladirea medicala grup sanitar renovat urologie2jpeg grup sanitar renovat recent urologie.3jpeg grup sanitar recent renovat urologie1jpeg grup sanitar Urologie -in renovare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Z

Acum 6 ani

Dragos Dumitru - un alt sclavet care influenteaza lumea prim dezinformare. Asa se face cand vrei sa pornesti scandal din nimic din diferite motive si cu diferite scopuri mai mult sau mai putin politice.
Raspunde

i

Acum 6 ani

Pe fb mereu se agita lumea de-a-mpulea... pacat de aia care iau in serios
Raspunde

georg soros

Acum 6 ani

Facebook - fabrica de facut cretini ! Ce vreti de la un Zuckerberg ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus