Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Primarul Astrid Fodor anunță două parcări subterane în Sibiu

Primarul Astrid Fodor anunță două parcări subterane în Sibiu

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că pentru anul în curs municipalitatea are în plan demararea procedurilor pentru construcția a doua parcări subterane în Sibiu.

Cele două parcări urmează a fi construite în Piața Gării și la Piața Cibin, ele urmând a deservi sibienii și turiștii care vin în zona centrală a orașului și vor să lase mașina în parcare.

În paralel, o a treia parcare nouă, urmează a fi construită în cartierul Hipodrom. Aceasta va fi una de tip supraterană.

Pentru anul în curs municipalitatea a alocat banii necesari realizării studiilor de fezabilitate. Parcările urmează a fi realizate din fondurile proprii ale municipiului Sibiu, iar numărul locurilor de parcare estimat pentru fiecare este de aproximativ 200.  “Deocamdată să vedem ce vor spune studiile de fezabilitate. Pentru parcarea de sub piața Gării nu ar trebui să fie nicio problemă, la fel cred că nu vor fi nici pentru cea de sub piața Cibin, care va fi amenajată chiar sub actuala piață agroalimentară“, a declarat primarul Astrid Fodor.

Nu în ultimul rând, o parcare nouă ar urma să fie creată anul acesta în cartierul Valea Aurie, în fața școlii de pe strada Sibiel. Aceasta a acoperi o suprafață de peste 1400 metri pătrați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Mihai

Acum 6 ani

In Piata Garii ?????? NU mai incap taxiurile deasupra sau vrea sa le faca la cersetori o casa neoficiala??? E chiar TAMPITAAAAA?? De TOT????
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un sibian

Acum 6 ani

nu te duce mintea sa te gandesti ca o sa puna bariera si paznic la intrare/iesire?? dupa ce investesti cateva milioane de euro in ceva sa permiti accesu la toti boschetarii??
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

GEO

Acum 6 ani

UN SFAT CATRE CEI DIN FATA SEDIULUI PSD : Avand in vedere ca lumina voastra calauzitoare KWJ, v-a tradat, jalnicilor mutati-va tabara in fata primariei si cere-ti demisia jalnicei ,penalei si incompetentei AF. AICI AVETI SUSTINERE MAI MARE DIN PARTEA SIBIENILOR
Raspunde

roby

Acum 6 ani

Cu 2-300 locuri de parcare in plus si costuri pe masura nu se va rezolva problema parcarilor din zona centrala. Mai bine primaria Sibiu sa achizitioneze un teren in Selimbar cu acces din DN (zona Mall) si sa construiasca o parcare cu plata modica pentru 1500-2000 de masini. Apoi o linie de autobuz din 15 in 15 minute care sa faca legatura pana in centrul Sibiului.
Raspunde

Trollul Civic

Acum 6 ani

(mai sus) Comentarii de C@C@T, ingaduite si incurajate cu buna stiinta de redactia TS, intru' "libertatea de expresie" (chipurile) care de fapt se traduce prin foamea de vizualizari intru' clickul de scandal, procedee demne de marile tabloide. Felicitari ca reusiti sa tineti deoparte orice urma de sibian cu spirit civic, dornic sa-si expuna civilizat ideile si opiniile.
Raspunde

Babo

Acum 6 ani

Trebuie tramvai pt relaxarea traficului. Esti praf zdreanto. Demisia!
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

Poate anunța si descoperirea unei noi planete pe care sibenii vor putea parca gratuit, ca nici ea si nici fdgr nu mai prind ceva la urmatoarele alegeri. Pana acum n-a făcut nimic, a tras si partidul dupa ea, in jos si acum când nici familiile lor nu i-ar mai vota, au planuri. Astea-s faze de malul Dâmboviței.
Raspunde

Nicolae

Acum 6 ani

Doamna Primar FODOR nu sunteți în stare să faceți prea multe.Ieri s a dovedit pentru a doua oară ce echipă incompetenta e la Primăria Sibiu.Prima data a fost anul trecut când ați pus un oraș întreg pe drumuri degeaba cu plata taxei de salubritate iar ieri am văzut un oraș întreg de ce sunteți în stare.Mai bine tăceți,vorba noastră românească zice Tăcerea e că mierea,copiați l pe Iohannis care face bine când tace!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus