Vineri,
04.12.2020
Partial Noros
Acum
10°C

ÎPS Laurenţiu Streza despre preotul acuzat că se masturba la catedră: Așa ceva este de neconceput

19 Ianuarie 2018 11:12

ÎPS Laurenţiu Streza despre preotul acuzat că se masturba la catedră: Așa ceva este de neconceput

Mitropolia Ardealului a demarat o anchetă în cazul preotului din Mediaș acuzat că s-ar fi masturbat la catedră, în timpul orei de religie.

ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru AGERPRES, că a început vineri o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat.

În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.

"Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput", a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.
Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

emma-noelle

Acum 2 ani

Eh, cu totul altfel ar fi stat lucrurile dac-o făcea in Sfântul -Altar, după bunu obicei al preoțimii ortodoxe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus