Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Prima reacție a Poliției Sibiu în cazul preotului acuzat că s-ar masturba la catedră

Prima reacție a Poliției Sibiu în cazul preotului acuzat că s-ar masturba la catedră

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au declarat pentru Turnul Sfatului că a fost deschisă o anchetă în cazul preotului filmat că s-ar masturba la catedră.

”Ne-am sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în media. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere la poliția din orașul Copșa Mică. În continuare desfășurăm cercetări împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi realizată și încadrarea juridică a faptei”, a declarat pentru Turnul Sfatului Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

emma-noelle

Acum 6 ani

Sa sa instituie o echipa de ancheta care sa verifice legalitatea, necesitatea, oportunitatea precum si chestiuni care vizează corectitudinea efectuari mișcări, amplitudine, forma, forța de apăsare si chestiuni legate de elegantă miscari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus