Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibienii sunt chemați să construiască 100 de oameni de zăpadă, deodată

Sibienii sunt chemați să construiască 100 de oameni de zăpadă, deodată

ACTUALIZARE ora 21.20 – Organizatorii au făcut un update pe pagina evenimentului, în care anunță că acesta va fi amânat.

Textul cu care se anunță că nu mai este posibilă, mâine, construirea oamenilor de zăpadă, este “evenimentul va fi mutat într-un weekend cu mai multă zăpadă și vreme mai potrivită pentru Oameni de zăpadă!”

Știrea inițială:

Sibienii cu chef de distracție sunt chemați să construiască o armată albă, în Parcul Sub Arini.

Un eveniment anunțat pe pagina de facebook îi invită pe sibieni să construiască 100 de oameni de zăpadă, duminică, de la ora 12, în Parcul Sub Arini. Organizatorii anunță locația evenimentului: "Ne vedem la pârtia de săniuș, înainte de Bolta Rece cum mergi spre stadion și ne apucăm de făcut oameni de zăpadă!".

Evenimentul este la a doua ediție, după ce zeci de sibieni au participat, în 2015, la un eveniment similar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

i

Acum 6 ani

detalii?
Raspunde

Nicoleta din V Auriei

Acum 6 ani

vreau si eu ! unde este ? pot sa vin cu prietenul meu ? :))
Raspunde

i

Acum 6 ani

Poate avem noroc saptamana viitoare. Mi se pare o idee foarte faina. pacat ca o sa fie tarani care o sa-i distruga cu prima ocazie :(
Raspunde

Angela

Acum 6 ani

Un link pt eveniment, numele exact ca sa poate fi cautat pe Facebook sau data exacta? Din articol nu se prea intelege pe cand s-a mutat ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus