Vineri,
02.06.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Ultimul weekend al lunii ianuarie nu aduce foarte multe variante de activități de petrecere a timpului liber, însă, cu toate acestea o piesă de teatru este binevenită. Dacă sunteți amatori ai sporturilor de iarnă, atunci vă puteți bucura de ski la Păltiniș și de patinaj la Cisnădie.

Vineri, 26 ianuarie La ora 12:00, la Muzeul de Istoria Farmaciei are loc vernisajul expoziției „Tradiții farmaceutice sibiene”. Aceasta face parte din proiectul cultural – educațional Tradiții farmaceutice sibiene, coordonator Societatea Română de Istoria Farmaciei (SRIF) secția Sibiu, partener Muzeul Național Brukenthal Sibiu. De la ora 19:00, pe scena Teatrului Radu Stanca se va lăsa tăcerea. Asta pentru că se va prezenta publicului spectcolul „Vorbiți tăcere”.

Sâmbătă, 27 ianuarie

Pentru cei mici, atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00 vor avea loc două ateliere de creat povești. Așadar, copiii sunt așteptați la Teatrul Gong pentru a-și pune imaginația și mâinile la treabă. În același loc, dar de data aceasta la orele serii, respectiv 18:00, se va prezenta publicului cu vârste fragede povestea „Sarea în bucate”. Rămânând tot în zona de teatru, dar de data aceasta pentru adulți, de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta „Mal/praxis”, un spectacol de Bogdan Georgescu.

Echipa de baschet CSU Sibiu va juca de la 17:45 cu BCM U FC Argeș Pitești, la Sala Transilvania.

Duminică, 28 ianuarie

Spectacolul pentru copii „Sarea-n bucate” se va relua și astăzi de la ora 11:00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong. De la ora 17:00, la sediul FDGR Sibiu va avea loc stagiunea camerală “Florescu-Fernandez & Friends”. Două ore mai târziu, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Încurcă-l drace”.

„Maze Runner: The Death Cure”, „The Commuter” și „Den of Thieves” sunt numai trei dintre filmele care vor rula la Cinema Arta Sibiu. Programul complet poate fi accesat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus