Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

PSD Sibiu insistă cu demisia Danielei Cîmpean: Au fost mai multe voturi pentru demitere!

PSD Sibiu insistă cu demisia Danielei Cîmpean: Au fost mai multe voturi pentru demitere!

Social-democrații sibieni susțin că deși au fost mai multe voturi pentru demiterea președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean 12, față de cele opt în favoarea rămânerii în funcție, din cauza legii, aceasta rămâne șefa instituției. ”Proiectul a obținut 12 voturi pentru și 8 împotrivă, dar datorită legii actuale, care prevede că președintele Consiliului Județean Sibiu poate fi eliberat din funcție doar cu votul a două treimi dintre consilieri, proiectul nu a fost adoptat”, susțin social-democrații.

Ei susțin că acest avertisment transmis de PSD Sibiu a fost preluat și de liderul FDGR Paul Jurgen Porr. ”Reamintim faptul că, prin acest demers, PSD Sibiu a încercat să tragă un semnal de alarmă asupra managementului defectuos pe care Daniela Cîmpean îl desfășoară la Consiliul Județean Sibiu, la fel cum și Președintele FDGR, domnul Paul Jurgen Porr a transmis același mesaj, dar sub altă formă: ”Este un cartonaș galben arătat doamnei președinte Daniela Cîmpean. (…) Doamna Cîmpean ar trebui totuși să mediteze la cele semnalate și ar trebui să îndrepte câte ceva””, se mai arată în comunicat.

Președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, susține că Daniela Cîmpean nu a învățat nimic din această lecție pe care au dorit să i-o dea social-democrații. ”Din păcate Daniela Cîmpean nu a învățat nimic. După ședința de Consiliu Județean, la întâlnirea cu presa, declarațiile ei au fost în aceeași notă de aroganță, total lipsite de substanță și dovedind încă o dată incompetența cu care ne-a obișnuit. În plenul ședinței de consiliu, Daniela Cîmpean nu a răspuns  expunerilor de motive invocate pentru demitere, evitând astfel o <<confruntare>> directă cu inițiatorii proiectului. Sperăm totuși ca, oricât de greu i-ar fi, doamna Cîmpean să renunțe la consacratele obiceiuri PDL-iste care au făcut atâta rău românilor și implicit sibienilor, chiar dacă, știm cu toții, ea este o creație a vechiului PDL” a declarat Cătălin Dorian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Zumz

Acum 4 ani

Doamne, da prosti mai sunt astia de la PSD. Ne demonstreaza asta in fiecare zi. Astia chiar cred ca fac Antena 3 cu noi si la Sibiu?!
Raspunde

Cataline !!!!

Acum 4 ani

Cand vad iesirile acestui Catalin ... comentarile , sfaturile si recomandarile pe care le face, tind sa cred ca omul asta are mari probleme cu capul !!! Tu comentezi de confruntare ??? : "Va vedem din Sibiu" iti spune ceva ??? Management defectuos - dar voi ati dat dovada de management ... cu cursul valutar ? cu inflatia ? Cu roborul ? Cu legile pt sustinerea penalilor ? Etc . Cimpean a facut treaba cat nu ati facut voi in 6 mandate !!!! Felicitari doamna ! "...lecție pe care au dorit să i-o dea social-democrații" - lectiile social democrate le simtim de ceva vreme direct in buzunar si ne ard rau. ... si altele ... ... Catalin !!! ne sfidezi inteligenta si tind da cred ca esti si de o prostie rara !!!! ( cu tot respectul )
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

un sibian get pe get

Acum 4 ani

o lege prost facuta, fatuca asta nu are nici o recomandare și competenta pt. aceasta functie in institutii a promovat doar prostia, incompetenta si batjocura vezi spitalul cfr unde fatuca merge la perfuzii, managerita ameninta si jigneste zilnic angajatii , acolo e iadul pe pamant, asa zisa manager scoate injurii la angajati pe banda rulanta, era la un pas de a lovi angajatii, noroc ca acesia s-au ferit la timp si atunci ce o recomanda pe numita cimpean in aceasta functie, nimic,
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 4 ani

Pai si io injur pezedeii in fiecare zi, care-i baiu?
Raspunde

Nicolae

Acum 4 ani

PSD Sibiu nu înțelege că fără sprijinul consilierilor județeni ai FDGR nu poate să facă nimic! Degeaba o înjură și o umilește pe Daniela Campean că 4 ani este aleasă și va fi președinta CJ Sibiu,cu excepția de-a fi acuzata de anumite ilegalități!
Raspunde

fara gluma

Acum 4 ani

Pentru toti cei de la PSD care doresc oameni competenti la conducerea CJ Sibiu. OK sa se faca schimbare daca este nevoie. Dar ce exemplu de oameni competenti in cele 3 guverne PSD ne-ati oferit ? Cum sa avem incredere ca la Sibiu va fi altfel ?
Raspunde

m

Acum 4 ani

prostul din PSD nu e prost destul,daca nu e si fudul...nici macar nu mai e deturnarea atentiei de la problemele reale ( salarii scazute,preturi generalizate mai mari,utilitati/rate la banca mai mari,tentative sustinute de distrugere a justitiei si zero atentie pe cetatean,etc )...nu...e doar pur si simplu prostie in cea mai profunda forma..imbecilitate curata
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ale

Acum 4 ani

Doamna Campean nu isi merita functia. Are mare noroc ca este sustinuta de Pnl si Fdgr... Domnul Catalin are tot dreptul sa ii ceara demisia. Pana in momentul de față nu a facut nimic decat sa se plimbe si sa se certe. Cred ca avem cea mai proastă conducere din ultimii ani.
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 4 ani

Hai ma, ca mai proasta ca a lui cindrea nu-i
Raspunde

Ionu Muntilor

Acum 4 ani

Nu vă ies treburile murdare, pesedistilor?Vă încurcă presedinta CJ ?
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 4 ani

Pai da. Cum e asta, sa nu pot eu fura in tara mea?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

K

Acum 4 ani

FORTZA PSD !!!! JOS CU INCOMPETENTA ASTA !
Raspunde

Valy

Acum 4 ani

A fost aleasa de cetatenii judetului,la fel ca penalii psd din parlament.Asa ca ciocu mic pana in 2020
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus