Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Tânărul care a tâlhărit un sibian pe M. Viteazu, arestat pentru 30 de zile. Complicii lui, arest la domiciliu

Tânărul care a tâlhărit un sibian pe M. Viteazu, arestat pentru 30 de zile. Complicii lui, arest la domiciliu

Polițiștii au identificat și reținut 24 de ore trei tineri, unul în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Dolj, și doi sibieni cu vârsta de 19 ani, bănuiți că ar fi agresat victima și i-ar fi sustras telefonul mobil.

Ieri, în 30 ianuarie, față de tânărul în vârstă de 20 de ani, din județul Dolj, Judecătoria Sibiu a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar față de cei doi sibieni în vârstă de 19 ani a dispus aplicarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut acum două zile trei tineri bănuiți că ar fi agresat un sibian, deposedându-l de telefonul mobil.

Fapta a fost reclamată în 29 ianuarie, în jurul orei 00,30, de către victimă, care a declarat că, în data de 28 ianuarie, în jurul orei 23,30, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazul, vorbind la telefonul mobil, o persoană necunoscută de sex masculin l-a abordat sub pretextul că dorește o țigară după care l-a lovit, i-a smuls telefonul mobil și a fugit spre Aleea Biruinței unde s-a urcat într-un autoturism condus de altă persoană.

În urma cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată, în câteva ore de la sesizarea faptei, polițiștii sibieni au stabilit că în săvârșirea faptei au fost implicate trei persoane, un autor și doi complici, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

dinu

Acum 4 ani

Vor face ani de puscarie si viitorul lor e compromis. Pentru un telefon mobil!? Ce imbecili....
Raspunde

mosu

Acum 4 ani

Bdul Mihai viteazul este afundat in bezna !!! nu functioneaza iluminatul public ! ALO P_RIMARIA !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus