Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Sondaj TS: Peste 60% critică activitatea de deszăpezire

Sondaj TS: Peste 60% critică activitatea de deszăpezire

Acțiunea de deszăpezire a Primăriei, la singura ninsoare mai serioasă de anul acesta, a primit reacții preponderent negative din partea respondenților unui sondaj realizat pe site-ul Turnul Sfatului.

În total 63% dintre sibienii care au răspuns la provocarea de a aprecia activitatea de deszăpezire a Sibiului au bifat opțiuni negative. Respectiv, 38% au răspuns că aceasta a fost “sub orice critică”, în timp ce 25% au apreciat-o ca fiind “slabă”.

Au fost și 22% dintre respondenți moderați, care au răspuns că deszăpezirea a fost “decentă, în condițiile date”. Alți 10% dintre sibienii care au accesat sondajul Turnul Sfatului au răspuns că activitatea de deszăpezire “putea fi mult mai bună”, în timp ce doar 4% au considerat-o “excelentă”. Două procente au răspuns Nu știu/Nu mă interesează.

Sondajul a fost publicat imediat după ninsoarea din 18 ianuarie, iar la el au participat 261 de respondenți.

Turnul Sfatului a relatat, atunci, că, pe malurile Cibinului, toate străzile străjuitoare capitulaseră sub zăpadă. Iar după lăsarea serii, s-au lăsat cu totul cucerite. După cum s-a lăsat cucerită de mormane de zăpadă ”afânată” și șoseaua Alba Iulia, pe porțiuni, în timp ce panta Cristianului începea să cedeze, sub traficul ”bară la bară”.

Primarul Astrid Fodor a recunoscut că lucrurile nu au stat perfect: “ca cetățean, probabil mi-aș fi dorit mai mult“, a spus edilul. Asta în condițiile în care, față de anul trecut, a crescut numărul utilajelor scoase pe străzi.

Citește și: Cum s-a circulat în Sibiu în condiții de deszăpezire cu buget dublu

Comentarii

1 comentarii

Nelu Beflan

Acum 3 ani

Na, hai ca am dat zapada si de pe trotuar si de pe mijlocul strazii, activitate perfect normala, Nu cred ca e careva normal la cap sa se planga de asta. Intrebarea mea este: cine strange tot nisipul care a ramas pe strada dupa "deszapezirea" primariei? nu am mai vazut maturator de strada pe arterele secundare de circa 6 ani. Tot nisipul ala se transforma in praf care intra in case, in plamani etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus