Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Un sibian a plătit 2.000 de euro pentru un permis de conducere fals. A fost prins la graniță

Un sibian a plătit 2.000 de euro pentru un permis de conducere fals. A fost prins la graniță

Un sibian, în vârstă de 24 de ani, a fost prins de polițiștii de frontieră, în timp ce încerca să iasă din țară la volanul unei mașini, folosind un permis fals de conducere.

În data de 06.02.2018, ora 12.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Vasile H., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu, la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în România, se arată într-un comunicat al ITPF Oradea, remis Agerpres.

La controlul de frontieră, tânărului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ungaria.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total, motiv pentru care tânărul a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

Astfel, s-a constatat că Vasile H. nu deţine un permis de conducere, tânărul declarând că a obţinut documentul fals în schimbul sumei de 2.000 euro, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în Ungaria.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus