Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Accident cu două mașini implicate, pe Bulevardul Victoriei

Accident cu două mașini implicate, pe Bulevardul Victoriei

Două autoturisme s-au tamponat în duminică la amiază pe Bulevardul Victoriei, la intersecția cu strada Transilvaniei. 

Accidentul s-a produs chiar în dreptul unei treceri de pietoni. Cauza accidentului, transmit polițiștii sibieni, a fost neacordarea de prioritate la intrarea în intersecție.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

accident accident accident

Foto: INFO TRAFIC jud. Sibiu

tamponare victoriei (5) tamponare victoriei (1) tamponare victoriei (2) tamponare victoriei (3) tamponare victoriei (4)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3748

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Trec zilnic pe acolo !

Acum 6 ani

Acolo trebuie semafor !
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

acolo trebuie oameni normali care sa respecte regulile de circulatie!!!
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

acolo trebuie un sens giratoriu!!!
Raspunde

calin

Acum 6 ani

acolo trebuie luate permise
Raspunde

BillyVanilly

Acum 6 ani

Bun simț le trebuie, atenție și răbdare.
Raspunde

Z

Acum 6 ani

Si ,ceva talent combinat cu cunoaşterea, leguislației.
Raspunde

x

Acum 6 ani

Acolo trebuie ca cele 2 benzi de circulatie care vin de pe Transilvaniei sa fie vopsite in felul urmator: cea din stanfa pt drept inainte si stanga spre victoriei iar cea din dreapta obligatoriu doar in dreapta spre bazinul Olimpia. Deoarece sunt sensuri unice fluxul mare de masini este in directia Scoala de Inot respectiv Victoriei urcare! Pentru a nu se produce astfel de accidente mai trebuiesc puse acele opritoare exact acolo si nu la treceri de pietoni! Trecerile periculoase trebuiesc inaltate total pe o zona de 3-4m cat de late sunt! Dar ai nevoie de putina viziune! Nu ai de la cine, cand vezi in ce batatie de joc au rezolvat statia de taxi de la Bulevard! Niste idioti!
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

da rupe-ti tu suspensia in toate opritoarele si trecerile de pieton suprainaltate!!! Ce e asa de greu de vazut un semn de cedeaza trecerea sau stop??!?!?!? Ce scuza penibila a avut cel care a cauzat accidentul?? "Nu te-am vazut", "Si tu aveai viteza!", "pe vremuri asta era drumu cu prioritate"?!?!??! Soferul vinovat cand a trecut ultima examenul oftalmologic si testul psihologic???? Semnul de circulatie este mare, vizibil, intersectia aia are si marcaje pe jos. Explica-mi te rog de ce zeci de mii de soferi care trec zilnic pe acolo trebuie sa circule cu 5-10 km/h din cauza opritoarelor amplasate din cauza unui dobitoc care a cauzat o tamponare, in conditiile in care se poate circula "normal" cu 20-30 km/h printr-un giratoriu in care oricum toata lumea e mai mult mai atenta!! Oricum traficul din oras e un cosmar, fix de alte opritoare avem nevoie!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus