Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Un bărbat a fost condamnat la aproape un an de închisoare după ce a împușcat o vacă

Un bărbat a fost condamnat la aproape un an de închisoare după ce a împușcat o vacă

Polițiștii sibieni au prins la finele săptămânii trecute un bărbat din Avrig care a fost condamnat la 11 luni și 20 de zile de închisoare, după ce a împușcat o vacă.

În data de 16 februarie a.c., ca urmare a acțiunilor specifice desfășurate de către polițiștii sibieni pe raza orașului Avrig, a fost identificat și prins un localnic în vârstă de 67 de ani pe numele căruia Judecătoria Avrig a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. În 2015, acesta a împușcat o vacă care i-a intrat în curte. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 11 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție a animalelor.  În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus