Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Flori frumoase și ieftine, pentru femeile din viața voastră

Flori frumoase și ieftine, pentru femeile din viața voastră

Încă de la intrarea în Poplaca, un parfum care vestește primăvara atrage iubitorii de flori către cea mai mare seră din județul Sibiu. La Camelia’s Sibiu, prețurile sunt dintre cele mai mici, iar florile dintre cele mai deosebite. Flori pe care în oraș le găsim la zece lei, aici se găsesc la jumătate de preț.

Sera de flori Camelia’s Sibiu a intrat în noul an cu o extindere multașteptată și cu pregătirile pentru primăvară. Luna martie îi întâmpină pe iubitorii de flori cu sortimente diverse, de toate culorile și parfumurile.

„Sezonul acesta 1-8 martie vine cu 50.000 de plante de diferite sortimente din care clienții noștri pot să aleagă, iar prețul lor este foate bun pentru oricine. Cele mai căutate plante de sezon sunt zambilele, la care avem atât de multe nuanțe încât nici nu știm să le numărăm pe toate, avem narcise care sunt de asemenea foarte căutate, sunt de toate mărimile, culorile, formele și parfumurile. Avem lalele care acum înfloresc, special pentru 1 martie, pentru care avem de asemenea vreo 30 de nuanțe și avem brândușe care chiar dacă sunt mai puțin căutate, sunt nemaipomenit de frumoase. Acestea sunt plantele care se vând la 1 și 8 martie”, arată Dan Vasile, proprietarul serei.

Deși este vorba despre o seră cu câteva zeci de mii de flori, proprietarii spun că nu vor să vândă în cantități industriale. Își așteaptă clienții care doresc să facă mici cadouri femeilor speciale din viețile lor.

„Noi vindem foarte puțin en gros. Majoritatea clienților noștri sunt persoane fizice, pentru că cei care cumpără în cantități foarte mari, de multe ori cumpără de aici cu patru lei și vor să vândă în piață cu zece lei, lucru cu care nu suntem de acord”, spune Dan.
flori sera camelia (16)

Prețurile sunt mai mult decât acceptabile și atractive pentru orice buzunar. Spre exemplu, o lalea nu costă nici măcar trei lei.

„Zambilele costă 5-6 lei pentru că sunt de două dimensiuni, narcisele pleacă de la numărul de flori pe ghiveci și costă la fel 5-6 lei, brândușele sunt 6 lei pe cinci bulbi, iar lalelele pe care le vindem în trei, costă 8 lei, adică practic 2,6 lei o lalea, un preț pe care nu îl găsești nicăieri altundeva”, spune proprietarul.
flori sera camelia (14)

Pentru cei care își doresc un aranjament special de făcut cadou, mix-urile de flori sunt răspunsul potrivit. De asemenea, mici pachețele frumos „îmbrăcate” în roșu, vor atrage cu siguranță privirile tuturor. Cât despre sărbătoritele lunii, sunt așteptate în lumea florilor oricând, și doar ca să își facă un selfie, pe principiul „o floare între flori”.

„Avem mixuri de flori de toate felurile, narcise cu lalele, lalele simple, zambile câte trei, aici prețurile diferă și se discută în funcție de numărul de flori și de mix-ul dorit. Cât despre frumoasele doamne, le doresc să se bucure de primăvară în primul rând și să vină la noi la seră și dacă e doar să își facă poze în paradisul acesta al florilor”, spune Dan Vasile.

Proprietarii serei Camelia’s vă așteaptă oricând cu brațele deschise. Îi găsiți la intrarea în Poplaca, la doar câțiva kilometri de Sibiu. Pentru mai multe detalii consultați site-ul sau pagina lor de Facebook.

flori sera camelia (20) flori sera camelia (19) flori sera camelia (17) flori sera camelia (15) flori sera camelia (13) flori sera camelia (7) flori sera camelia (6) flori sera camelia (8) flori sera camelia (9) flori sera camelia (10) flori sera camelia (1) flori sera camelia (3) flori sera camelia (5) flori sera camelia (4) flori sera camelia (30) flori sera camelia (29) flori sera camelia (28) flori sera camelia (24) flori sera camelia (22)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3898

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus