Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
-0°C

6000 de lei, cel mai mare salariu la FC Hermannstadt

6000 de lei, cel mai mare salariu la FC Hermannstadt

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt întâlnesc astăzi, în Cupa României, echipa FCSB, cea mai clară comparație între cele două cluburi fiind la nivelul bugetului de salarii.

Dacă la FCSB cele mai mari salarii lunare ajung la 20.000 de euro pe lună, clubul de pe malul Cibinului nu plătește mai mult de 6000 de lei pe lună fotbaliștilor aflați sub contract. Media salarială este și mai mică, undeva la 3000 de lei.

"Cel mai mare angajament e de 6.000 de lei pe lună, la un singur jucător. Dar media lotului e undeva pe la 3.000 de lei. Mergem mai mult pe bonusuri de performanță. Mi se pare o variantă mai corectă decât să arunci mii de euro pe contracte și să te pomenești că navighezi inutil pe la jumătatea clasamentului", a declarat președintele Teodor Birț, citat de Gazeta Sporturilor.
În afara salariului există însă numeroase prime și bonusuri: 4.000 de lei punctul, se plătește integral dacă echipa e pe locurile 1-3, scade la jumătate pentru pozițiile 4-6 și dispare de la locul 7 în jos. Mai e și o primă pentru intrarea pe teren: circa 100 de euro.

De partea cealaltă, Cristi Tănase primește la FCSB un salariu de 20.000 de euro net. E al 5-lea din actualul lot al FCSB care atinge acest nivel, alături de Alibec, Budescu, Teixeira şi un alt nou venit, Găman. Ultimii în acest top sunt Stăncioiu, Filip şi Artur Jorge, singurii care au sub 10.000 de euro pe lună.

Meciul FC Hermannstadt-FCSB este programat de la ora 18:30 și va fi transmis în direct de PRO X.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionutz VL

Acum 4 ani

Ahahah ce prapadi-ti eu am aproape atat salariu decat ca nu fac fotbal ci an corporatie ami vine sa rada cand vad cum asi platesc sibieni mandrii vedetele auzi ca 100 de euro pai atat ma costa motorina pana acasa si anapoi an satu asta
Raspunde

Brian Loman

Acum 4 ani

Gramatica mă-sii...
Raspunde

Alex

Acum 4 ani

Aha, doar ca unele sunt platite de Becali si altele de la buget. Acelasi buget din care se duc 50.000 de euro pe inchirierea unei instalatii de nocturna.
Raspunde

cosmos

Acum 4 ani

hahah de banii astia va cumpara GIGI...sa le dati zapada de pe stadionul unde se antreneaza steaua ..si Teodor Birț sa ii mulga ciurda de oi :)
Raspunde

Tatian Waldek Dacii liberi

Acum 4 ani

Solicitam de urgenta Primariei Municipiului Sibiu si mai marilor judetului ieftinirea ciorbei de burta! Spuneti NU accizării suplimentare a ciorbei de burtă în anul centenarului!
Raspunde

McD

Acum 4 ani

Pai cel mai bine platit este Birt, care primeste de la serviciul lui zilnic vreo 10500 lei net/luna si de la club inca ceva maruntis in functie de realizari??....ar putea sa mai dea si la jucatorii mai saraci cate ceva de la el...dar cine imparte, parte-si face, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus