Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Mc Donald`s negociază deschiderea unui restaurant în centrul istoric al Sibiului

Mc Donald`s negociază deschiderea unui restaurant în centrul istoric al Sibiului

Reprezentanții celui mai răspândit lanț de restaurante din România, Mc Donald`s, sunt în negocieri avansate pentru deschiderea unui al treilea fast-food în Sibiu, într-unul din cele mai cunoscute spații de alimentație publică din oraș.

Premier Restaurants Romania SRL, partenerul de dezvoltare al Mc Donald`s în țara noastră, a demarat de mai multe săptămâni negocierile pentru unul dintre cele mai cunoscute spații de alimentație publică din oraș. Este vorba de spațiul ocupat în prezent de restaurantul La Turn. Deocamdată, negocierile nu au fost finalizate prin încheierea unui contract, au confirmat pentru Turnul Sfatului mai multe surse din piață. Potrivit informațiilor, cei de la McDonald`s caută și alternative în cazul în care spațiul ocupat în prezent de restaurantul La Turn nu va fi contractat.

Reprezentanții lanțului cu 67 de restaurante funcționale în țara noastră intenționează să implementeze în centrul istoric al Sibiului un concept relativ nou, asemănător celui din centrul istoric al Aradului. Aici, restaurantul deschis în 1997 a fost remodelat în urma unei investiții anunțată în sumă de 2,5 milioane de lei. Solicitați de Turnul Sfatului să ofere mai multe detalii despre planurile de extindere, reprezentanții lanțului de restaurante nu au răspuns până la ora publicării acestui articol.

Mc Donald`s are la Sibiu două restaurante: cel aflat pe șoseaua Alba Iulia, în zona podurilor peste Cibin, și cel de la ieșirea înspre Șelimbăr. Acesta din urmă este și cel mai recent, fiind deschis în primăvara anului 2009, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. Fiecare astfel de restaurant are aproximativ 60 de angajați.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

27 comentarii

i

Acum 3 ani

prefer La turn in loc de mc in locatia aceea
Raspunde

Un sibian

Acum 3 ani

o sa fie o zi foarte trista cand "la turn" sau orice restaurant care a fost acolo de-a lungul timpului o sa fie inlocuit de un rahat de mec.
Raspunde

Mhircia

Acum 3 ani

Din o grămadă de orașe cu renume au scos aceasta dejecție, dar noi ii aducem :(
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

la turn era fala in sibiu s-o transformi in mec e ca si cum ai f..e o statuie! sibienii sint sclavii mec ului big mamama no prins nimic? macar astai sibian,cit ca o marit nejustificat pretzuri
Raspunde

Eu Alexa

Acum 3 ani

La Alba Iulia nu se va deschide??? Nu e nici unul macar...
Raspunde

Nelu Beflan

Acum 3 ani

Bun venit in bucurestinizarea sibiului. Credeati ca scapati?
Raspunde

Dorin

Acum 3 ani

Un pas inainte ! Dupa saormariile lui Roman, partenerul strategic isi trimite ambasador in centrul istoric. In ceea ce priveste "bucurestinizarea" Sibiului, daca nu ar fi clienti, nu ar fi nici saormarii, ca doar nu mananca doar bucurestenii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tina Bumbescu

Acum 3 ani

Era si cazul sa se deschida un local de calitate in centru, cu mancare sanatoasa pentru copii nostrii.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

la cit ii de sanatoasa mincarea la mac PENTRU COPII poate te mai gindesti!
Raspunde

C

Acum 3 ani

Esti proasta femeie.Treci la somn.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Consuela Sorostinean

Acum 3 ani

Nu putem accepta in anul sfant al centenarului neamului cel romanesc sa se deschida un astfel de local al americanilor, care sunt straini si necredinciosi si ne-au asuprit tara sa ne ia bogatiile! Nu ne lasa sa guvernam, lucreaza prin procurori sa aresteze si sa abuzeze alesii poporului roman! Noi suntem urmasii dacilor si ai lui Avramut Iancu, sa nu ne lasam furati de straini! Romania e a romanilor neam de milenii si cu traditii!
Raspunde

mamaliga

Acum 3 ani

mai dute-n mata labarela-manuela La voi in oltenia se da mamaliga umpluta cu praz, mama voastra de timpiti
Raspunde

baba

Acum 3 ani

Nuuuuuuuuuuuuuu!
Raspunde

v

Acum 3 ani

De acord cu scoaterea fast food urilor din Sibiu. Dar hai sa fim corecti: majoritatea nu merg la restaurant ci la fast food.Iar localurile trebuie sa aiba profit.....
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 3 ani

Poate la Turnu Sfatului, ca si ăștia tot felul de "chiftele" servesc....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicoleta din Dobarca

Acum 3 ani

...asta v-o mai lipsit ! bine ca am plecat din infectia aia de oras !
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 3 ani

McDonald's în Piața Mare? Exact la momentul potrivit vin și ăștia... Părerea mea: mai bine nu, găsiți o locație frumoasă la mall sau în vreo benzinărie urățica așa ca voi!! Promit să protesez activ, nemâncând la ei.
Raspunde

nobody like everybody

Acum 3 ani

In tara unde trăiesc eu Mc-urile, KFC-urile,SubWay-urile si alte 100 de acelasi gen sunt cotate extrem de jos in evaluarea calitatii produselor oferite. Normal. Totusi, sunt prezente in multe zone "zero" , adică cu vad. Sunt business-uri extrem de profitabile, e drept ca preturile sunt jos de tot, orice om cat de strâns la punga ar fi tot poate manca ceva.....orice carton imbibat in ulei cu aroma de cartofi si orice zeama radioactiva cu efigia Coke pe ea e la indemana omului. De fapt nu trebuie sa ne revoltam.....principial putem, dar, Marx ( presupun ca stiti cine-i gagiul ) scria in cartea sa Capitalul asa: "Intr-o economie de piata libera, pretinderea unui pret pentru oferirea unui bun ori serviciu, indiferent de caliatea sau cantitatea acestuia, nu are nici o legatura cu etica sau morala ". Ati prins repede ideea. Nu ne obliga nimeni sa mancam la McDonald's.......daca putem manca la Albota......nu ne pune nimeni pistolul la tampla sa intram in fast-food.....dar nici nu putem sa-i legam de Podul Minciunilor cu cătușe pe cei ce vor.....asa cum nici nu putem sa interzicem o tranzactie pur comerciala onesta ( Mc ii va da niste multi bani lu' ala care detine La Turn.....ceva rau sau condamnabil aici ? ) . .....
Raspunde

bobby69

Acum 3 ani

Va tot plangeti de Mac dar cu Super Mama aia cum ramane ? Mancati ca bolovanii acolo cu totii ! Acolo e mizeria de marfa ieftina si neverificata de nimeni, despre igiena ce sa mai vorbim...ioc ! Macar la Mac sau KFC nu ne imbolnavim, ca nu e sanatoasa e altceva. Poti manca si o salata la Mac care probabil e sanatoasa. Va tot mandriti cu produsele voastre traditionale si Transilvania e in topul oraselor din EU cu cel mai ridicat numar de cancerosi si bolnavi cu problem cardio vasculare. Bolovani....
Raspunde

*zzz

Acum 3 ani

Vorbesti de super mama...dute la restaurantele gen bufnita, galery si altele din oras sa vezi mizerie....super mama la raportul pret -calitate zic ca sta foarte bine
Raspunde

cititescu

Acum 3 ani

NU SUNT DE ACORD! Atatea Mc-uri cate sunt si pe unde sunt acum , ne ajung! Sa promovam specialitatile noastre, nu pe ale lor. Mai ales in centru!
Raspunde

Cornelul

Acum 3 ani

da, o pizza traditional din marginime si niste creveti fierti ca pe vremea lui Ferencz Jozsi
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 3 ani

Vrea super mama nu mac donald pe tot centrul.
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

McDonalds a semnat deja contractul pentru spațiul fostelor LaPlacinte/Redal. Intr-adevăr au existat negocieri pentru spațiul LaTurn, dar nu s-au concretizat. La Turn rămâne... McDonalds in locul LaPlacinte. Și asta e o informație care se va confirma curând. Sau, dacă sunteți corecți, va veți documenta și veți afla, și veți șterge acest articol semi-corect ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus