Sâmbătă,
01.10.2022
Ploi Usoare
Acum
17°C

Eveniment special pentru femeile cu dizabilități din centrele sibiene

Eveniment special pentru femeile cu dizabilități din centrele sibiene

 

Femeile cu diferite dizabilități, din centrele aflate în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, vor avea parte de o mică celebrare cu două zile înainte de 8 martie. Mâine, de la ora 12:00, la Biertan (str.1 Decembrie, nr.18), va avea loc evenimentul „Unite pentru femeia cu dizabilități”.

Evenimentul este la prima ediție și participă aproximativ 100 de femei cu dizabilități din centrele aflate în structura DGASPC Sibiu.

„8 martie este Ziua în care sărbătorim Femeia, lupta pentru dobândirea unor drepturi fundamentale, miracolul vieții și bucuria de a trăi. În Anul Centenarului, DGASPC Sibiu vă invită să celebrăm împreună, pentru prima dată, Femeia cu dizabilități și să recunoaștem necesitatea scoaterii acestora din anonimat. Doar unite vom reuși să învingem prejudecățile, astfel încât dizabilitatea să fie văzută ca abilitatea de a fi diferită.  Pentru că merită!”, a declarat director general, Laura Camelia Vîlsan.
Beneficiarele se vor bucura de un amplu program artistic care va cuprinde un recital de poezii, dansuri, cântece și voie bună, o scenetă „Șezătoarea femeilor” iar surpriza din partea conducerii pentru toate femeile prezente va fi un recital al artistei Ancăi Mărginean care va cânta împreună cu Codrin Murdășan – orgă și Cistian Căpățână – saxofon, iar PCC SoundMusic care va asigura sonorizarea.

Fiecare femeie prezentă va primi o floare și un cadou simbolic din partea directorului general, Laura Vîlsan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus