Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

AJVPS anunță investiții de 100.000 de euro în Lacurile de la Șopa. Pescuitul interzis

AJVPS anunță investiții de 100.000 de euro în Lacurile de la Șopa. Pescuitul interzis

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu anunță că va investi aproape 100.000 de euro, în următorii ani, în amenajarea Lacurilor de la Șopa.

Conducerea AJVPS a transmis un comunicat de presă prin care aduce la cunoștința membrilor interesați că a demarat procedurile necesare reabilitării amenajării piscicole Șopa.

Anul acesta se va lucra la amenajarea lacului 1, cel mai îndepărtat de drumul național, și până la obținerea tuturor autorizațiilor pescuitul, precum și accesul general în zonă va fi interzis.

”Ne-am propus să reabilităm anul acesta primul lac de lângă cabană, urmând ca din toamnă, perioada septembrie-octombrie, estimăm noi, deja să se poată pescui în condiții foarte bune pe primul lac. Până nu obținem toate avizele necesare de funcționare accesul va interzis complet în zonă pentru că nu vrem să punem în pericol pe cineva”, a declarat pentru Turnul Sfatului directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu.
Lucrările presupun în primul rând consolidarea și modernizarea digurilor care separă lacurile, apoi amenajarea malurilor și decolmatarea lacurilor, iar în final repopularea cu pești.

Conducerea AJVPS dă asigurări că la finalul lucrărilor Lacurile de la Șopa vor fi printre cele mai frumoase și bine îngrijite din județ.

Mai multe detalii despre cum au luat naștere Lacurile de la Șopa și cum au fost ele întreținute în ultimii 25 de ani vedeți în materialul de mai jos:

http://www.turnulsfatului.ro/2017/11/06/foto-video-construite-cu-lopata-de-sibieni-lacurile-de-la-sopa-au-ajuns-spatii-pentru-chefurile-sefilor-din-ajvps/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Avramut Iancu

Acum 6 ani

Tipic tuturor lucrurilor petrecute in Sibiu: prost facut, coruptie, fudulie, zero seriozitate. Au plecat sasii, au ramas rromanii daco geti.
Raspunde

Cornelul

Acum 6 ani

cretin ortodoximul ete dumnezeu! cuze nu merge tata care lipete din comment. sau...
Raspunde

CHE GUEVARA

Acum 6 ani

Domnilor de la AJVPS SIBIU va rog sa-mi spuneti cum veti aduna 100000 de euro! DIN COTIZATIILE MEMBRILOR, DIN DONATIILE PRESEDINTELUI SI DIRECTORULUI EXECUTIV sau de unde?
Raspunde

Oameni naivi

Acum 6 ani

100.000 euro nu ajung pentru decolmatare si reabilitare diguri. Cred ca acest Director nu are habar ce inseamna asemenea lucrari...Sunt foarte putine persoane in Sibiu si imprejurimi care au facut asa ceva.
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

Parca anul trecut primaria Selimbar spunea ca va prelua ea lacurile! Care e adevarul?
Raspunde

Nicolae

Acum 6 ani

Deci pina acum doar circotasi prin zona , musai ca aveau acces la cabana , adica Avram Iancu,kokos, etc . Oare de ce sa nu se poata face , noi cei din actuala asociatie sa fim mai slabi pregatiti decit pe timpul comunistilor sau sa fie doar rea vointa din partea postacilor de serviciu
Raspunde

Eduard

Acum 6 ani

Noua conducere cred ca sunt buni in teorie,dar in practica esueaza lamentabil.Din pacate, era vorba ca va fi o noua conducere dar s-au mentinut in functii persoane din vechea garda care au adus Sopa la stadiul actual.Sa te increzi in acelasi om pentru sefia pazei,cand ani la rand pestele a fost plasuit cu acordul lui...e cel putin suspect.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus