Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Bărbatul băut și fără permis, care s-a răsturnat cu o mașină furată, a fost reținut

Bărbatul băut și fără permis, care s-a răsturnat cu o mașină furată, a fost reținut

Polițiștii sibieni l-au reținut ieri, 5 martie, pe bărbatul care a furat o mașină de la o spălătorie și s-a rasturnat cu ea, la intrare în Șura Mare. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Hamba, avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu avea permis de conducere.

Sibinul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

În 4 martie, în jurul orei 23,45, pe DN 14, bărbatul a condus autoturismul pe direcția Sibiu - Șura Mare, iar la intrarea în localitate, pe fondul vitezei neadaptate în curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil uscat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se în șanț.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat tot în localitatea Hamba, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu unde a rămas internat pentru investigații medicale amănunțite.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul ar fi sustras autoturismul din incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, cu scopul de a-l conduce până la domiciliul său din localitatea Hamba," transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunciat de presă.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, astăzi, 6 martie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

ovi

Acum 6 ani

GTA Hermannstadt
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus