Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekendul 23-25 martie cuprinde câteva petreceri în localurile Sibiului, un concert susținut de trupa Bosquito, dar și activități pentru cei mici. De asemenea, ziua de duminică aduce câteva spectacole pentru iubitorii de teatru.

Vineri, 23 martie

Pasionații de lectură sunt așteptați de la ora 18:00, la Librăria Humanitas, unde scriitorul Andrei Muraru, Răzvan Pop și Sorin Radu vor purta o discuție interactivă pornind de la volumul „Vișinescu, torționarul uitat”, semnat de Muraru.

Pentru iubitorii de artă teatrală, „Omul cel bun din Sîciuan” se joacă de la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca, iar actorii din „Emigranții” vor urca pe scenă la ora 20:00, la Studioul CAVAS al Facultății de Litere și Arte.

omul cel bun din siciuan

Petrecăreții sunt așteptați la Wine & Jazz party, în Atrium, de la ora 20:00. De la aceeași oră, în Nordic Folk Pub concertează Tică Lumânare. Evenimentul, un concert „despre femei și bărbați”, percepe și o taxă de 15 lei, suport artist. O oră mai târziu, Maria Cojocaru și Alex Petre vor putea fi ascultați live în Imperium Pub.

Sâmbătă, 24 martie

Atelierele de meșterilit sunt din nou pregătite pentru micuții meșteri, de la orele 10:00 și 12:00, la Teatrul Gong. Între cele două ateliere, de la ora 11:00, copiii sunt așteptați la „Greierele aproape faimos”. Spectacolul se reia și de la ora 18:00.

De la ora 19:00, trupa Bosquito vine la Sibiu și concertează în Oldies Pub. Intrarea este 50 de lei, iar mai multe informații sunt disponibile pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

„10” se reia la Teatrul Național Radu Stanca, sâmbătă seara de la ora 19:00. Spectacolul care vorbește pe durata a două ore despre cele zece porunci, îi are în distribuție pe â Serenela Mureșan, Cristina Ragos, Diana Fufezan, Arina Ioana Trif, Raluca Iani, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Vlad Robaș, Cristian Timbuș și Andrei Gîlcescu.

10 tnrs

Aqua Club îl are ca invitat de la ora 22:00 pe Chimie. Intrarea este 20 de lei, iar mai multe informații sunt disponibile pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

De la aceeași oră, în Faust Cafe und Disko, Suburbia 11 susține un concert cu denumirea „Ska-ndal în Faust”.

Duminică, 25 martie

Ultima zi de weekend este mai liniștită, cu doar câteva evenimente programate. Spectacolul pentru copii „Greierele aproape faimos” este reluat de la ora 11:00, la Teatrul Gong.

foto-Greierele aproape faimos -Catalina Draghici (2)

De la ora 17:00, la Sediul FDGR, Vlad Raceu și Monica Florescu susțin un recital de violă și pian. Vor interpreta Robert Schumann - Marchenbilder op. 113, George Enescu - Piesă de concert (Konzertstück) pentru violă şi pian și Dmitri Sostakovici - Sonata pentru violă şi pian op.147.

După-amiaza încep spectacolele de teatru. Central Park de Woody Allen se joacă de la ora 18:00, la Cercul Militar, piesa Hedda Gabler este pusă în scenă de la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca, iar Avioane de Hârtie se joacă la Studioul CAVAS de la ora 20:00.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Iare

Acum 6 ani

Duminică, la Arhive, concert trupa Cale'n'Dar. Sâmbătă, 100 oameni de zăpadă- parcul sub arini de la 12:30 Sâmbătă de la 20:30 la 21:30 earth hour ceva in piața mare...nu mai știu exact Tot sâmbătă la the wolf e retro night...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus