Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO-Polițiștii anului în Sibiu vin de la Investigații Criminale

VIDEO-Polițiștii anului în Sibiu vin de la Investigații Criminale

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, alături de invitați și câteva sute de polițiști, a sărbătorit astăzi Ziua Poliției la Sala Thalia.

Spre deosebire de alți ani, evenimentul a cuprins mult mai puține discursuri sforăitoare și mult mai multe vizionări de proiecții sau momente artistice. ivancea ziua politiei (5)

”Această zi este despre eroi, este despre istorie și despre cei care își pun viața în slujba celorlalți”, a transmis șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea.

Au urmat momente ușor stânjenitoare, precum un clip video despre Marea Unire de la 1918 în care se spunea cum ”s-au ridicat și morții din morminte să vină la marea sărbătoare a neamului român”, dar și clipe cu adevărat emoționante, în care pe scenă au fost omagiați polițiștii sibieni care au pierit la datorie în ultimii ani. ziua politiei (8)

Un punct culminant l-a constituit acordarea premiilor pentru polițiștii anului. S-au remarcat astfel agentul șef de Poliție Florian-Bogdan Nicorescu și subinspectorul Daniel Morariu, ambii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Sibiu.

politist 2018 (2)

”Eu consider că acest premiu nu vine neapărat ca o evidențiere în urma unui fapt anume, eu cred că este o evidențiere a tuturor activităților mele, a muncii în ansamblu, a tuturor dosarelor pe care le-am avut în lucru”, a declarat pentru Turnul Sfatului Florian-Bogdan Nicorescu. politist 2018 (3)

”Eu și cu Bogdan am lucrat foarte mult în echipă, din 2016 și până în prezent am colaborat la foarte multe cazuri”, a completat Daniel Morariu.

Cei doi au soluționat anul trecut mai multe cazuri de furturi din Sibiu, inclusiv unele intens mediatizate la vremea respectivă. ivancea, aldea, bondrea ghita birsan marin avram simtion siterlli ziua politiei (3)

Revenind la Ziua Poliției, ceremonia de la Sala Thalia a mai cuprins și o rememorare a uniformelor de Poliție din țara noastră din ultimele sute de ani, precum și mini-concerte de nai cu Radu Nechifor.

politisti bogdan maxim ziua politiei (15)Totul s-a încheiat cu o demonstrație de polițiștilor de la intervenții speciale, în parcarea din fața Sălii Thalia.

mascati ziua politiei politie (11) mascati ziua politiei politie (13) caini caine centru chinologic ziua politiei politie (54) nechifor ziua politiei (6) Ivancea ziua politiei (12)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus