Joi,
29.09.2022
Innorat
Acum
10°C

Teatrul Gong: Biletele pot fi schimbate gratuit, dacă micuții sunt răciți

Teatrul Gong: Biletele pot fi schimbate gratuit, dacă micuții sunt răciți

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își schimbă politica de modificare a biletelor la spectacolele din repertoriu, ca răspuns la cazurile tot mai dese de răceală și gripă.

În mod obișnuit, biletele achiziționate la teatru nu pot fi schimbate sau returnate. Având în vedere cazurile tot mai dese de îmbolnăvire în rândul spectatorilor, conducerea Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu a decis să modifice gratuit data biletelor și să evite îmbolnăvirea altor copii. Cei care prezintă simptome de răceală sau gripă își pot modifica data biletelor fără penalizări, până la finalul stagiunii, în limita locurilor rămase libere la evenimentul pentru care se optează.

„Aceste modificări se pot face doar la sediul teatrului, cu cel puțin o zi înainte de evenimentul pentru care au fost achiziționate biletele respective, în baza unei cereri la care se vor atașa în original setul de bilete pentru care se dorește modificarea datei. În momentul de față nu putem discuta de o epidemie, iar acest mesaj nu trebuie să ne neliniștească. Totuși, având în vedere că la Sibiu există șase cazuri confirmate de gripă și alte câteva suspiciuni, credem că e mai înțelept să asigurăm un cadru sănătos pentru spectatorii noștri. Mai mult decât atât, recomandăm tuturor celor care ne vizitează să folosească dispozitivele cu dezinfectant pentru mâini, instalate la intrarea în instituție, iar dacă sunt bolnavi să stea acasă!”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.
Agenția de Bilete a Teatrului „Gong” Sibiu funcționează de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta între orele 10:00 și 18:00, iar duminica între 10:00 și 14:00. Biletele la spectacole vor putea fi schimbate în caz de răceală sau gripă începând de miercuri, 28 martie și până la finalul lunii aprilie. Dacă este cazul, acest termen poate fi prelungit.

 

Foto: Dragoș Dumitru

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 618

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus