Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Record la Târgul de Paști din Piața Mare. Au mai rămas două zile

Record la Târgul de Paști din Piața Mare. Au mai rămas două zile

Au mai rămas doar două zile până la inaugurarea ediției din acest an a Târgului de Paști din Piața Mare, cea mai mare de până acum.

De luni dimineață a început amenajarea celei de-a 9-a ediții a Târgului de Paști din Sibiu, care se va desfășura în perioada 30 martie - 10 aprilie, în Piața Mare. Ediția 2018 reunește cei mai mulți expozanți de până acum - 50 la număr. Aceștia vor oferi sibienilor și turiștilor multe produse specifice acestei sărbători, dar diverse preparate culinare dulci și sărate.

”Printre produsele care se vor găsi la târg sunt: Lumânări decorative parfumate, coronițe și ornamente pascale, bijuterii confecționate manual, ouă de paști realizate prin tehnica șervețelului, cutii de bijuterii, costume populare, cristale semiprețioase, oua decorative din lemn, lumânări sculptate, tablouri pe nisip, sirop, dulceață, zacuscă, murături, miere de albine și produse apicole, produse din ceramică, dulciuri, brânzeturi olandeze, unelte și figurine din ciocolată, murături la borcan, migdale și fructe uscate pralinate, ciocolată fără zahăr, plăcinte dulci și sărate, clătite uriașe, sucuri naturale, choco kebab, gogoși turcești, tornado chips, crochete mexicane, nachos, loaded fries, premium hot dog, cârnați la grătar, burgeri fresh și specialități de cafea servite din Coffee Bike”, au anunțat organizatorii evenimentului.
În centrul târgului va fi amenajată zona de agrement, care va include un carusel tradițional, un trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă. Tot în această perioadă un trenuleț turistic superb va plimba vizitatorii prin centrul medieval al Sibiului.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 11:00 și 21:00.

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment organizat încă din anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară. Asociația Events for Tourism, organizatorul evenimentului, dezvoltă evenimente culturale cu scopul promovării turistice a Sibiului, cum ar fi Târgul de Crăciun din Sibiu și CibinFEST, evenimente care generează un număr ridicat de turiști, acestea fiind cunoscute la nivel național și internațional.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Nico Leta

Acum 6 ani

Bla bla bla ...ca in evul mediu ! bateti pasul pe loc si va mirati ca va fuge populatia !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus