Luni,
22.07.2024
Ploi Scurte
Acum
27°C

Zilele Muzicii Ușoare Românești la Sala Thalia. Evenimentele lunii

Zilele Muzicii Ușoare Românești la Sala Thalia. Evenimentele lunii

Teatrul de Balet Sibiu propune spectatorilor sǎi poveşti de dragoste ȋn luna Aprilie. Povestea Paquitei si cea a Anotimpurilor sunt capetele de afiş ale acestei luni. Douǎ reprezentaţii ale spectacolului “Paquita si Anotimpurile”, pe 14 si 15 Aprilie la Sala Thalia, vor ȋncânta fanii dansului de toate vȃrstele.

“Nimeni nu este imun la frumos. Nimeni nu poate privi ȋn altǎ parte atunci cȃnd pe scenǎ se ȋmpletesc graţia şi efortul şi cȃnd artiştii fac ca totul sǎ parǎ atȃt de simplu. Dansatorii noştri sunt cei care mǎ fac sǎ ȋmi amintesc, la fiecare spectacol, de ce m-am ȋndrǎgostit de arta aceasta şi de ce ȋi iubesc pe balerini,”  a declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu.
Luna Aprilie continuǎ cu matinee pentru elevi în cadrul programului “Cei mici în paşi de dans – spectacole de balet pentru copii”. Aceştia se vor putea bucura de spectacole precum ”Galǎ de balet”, “Anotimpurile” sau “Straussiana”.

Casa de Cultură a Municipiului şi Teatrul de Balet Sibiu îi invită pe toţi iubitorii muzicii pe 13 Aprilie la Sala Thalia, la o ȋntȃlnire cu Muzica Uşoarǎ Romȃneascǎ. O nouǎ ediţie a evenimentului, devenit deja tradiţie, va aduce ȋn faţa fanilor voci consacrate precum Adrian Daminescu, Dida Drǎgan, Luminiţa Anghel, Gabriel Cotabiţă, Monica Anghel sau Florin Apostol. Aceştia vor aminti spectatorilor, prin şlagǎrele care i-au fǎcut celebri, de ce sunt printre cei mai iubiţi dintre cȃntǎreţi.

“Este un eveniment care a fost mereu foarte bine primit la Sibiu şi unul dintre favoritele mele. Mă bucur că putem oferi publicului o întâlnire cu aceşti oameni minunaţi care ne provoacă mereu să ne aducem aminte că putem fi mai buni, că putem încă iubi”, a adaugat Ovidiu Dragoman.
Luna se ȋncheie cu o Galǎ Internaţionalǎ de Balet, ȋn 29 Aprilie, pe scena Sǎlii Thalia, cu ocazia Zilei Europei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus