Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Meci acasă pentru CSU Sibiu. Galben-albaștrii joacă cu CSM Steaua Eximbank

Meci acasă pentru CSU Sibiu. Galben-albaștrii joacă cu CSM Steaua Eximbank

Baschetbaliștii sibieni joacă mâine seară la Sala Transilvania cu CSM Steaua Eximbank București, cea de-a doua partidă din TOP 6. Partida începe la ora 18:00 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport 4.

În prima fază a campionatului echipa sibiană a reușit să învingă, pe teren propriu, echipa Stelei, scor 88-74, dar a cedat în deplasare, scor 78-68.

„Urmează un meci greu cu Steaua care vine după două victorii împotriva celor mai importante candidate la titlu, Oradea și Cluj. Un meci pe care noi va trebui să îl câștigăm, fiind acasă și având prilejul de a ne distanța față de Steaua. Ei au în echipă opt străini, nu știm încă pe care dintre ei îi vor folosi în meciul cu noi, dar, cu siguranță, oricare dintre ei vor fi foarte puternici. Băieții noștri sunt sănătoși, au arătat o energie bună în meciul de la Pitești, sper să putem continua cu aceeași energie și să facem un meci foarte, foarte bun, în special din punct de vedere defensiv”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Începând cu partida de vineri, accesul suporterilor în sală se va face doar pe intrarea principală. Accesul în sală pe intrarea dinspre parcare va putea fi făcut doar de către sportivi, staff-urile echipelor, oficiali și reprezentanți ai mass media.  În plus, la pauza mare a partidei, cei care vor dori să iasă afară și să revină, vor avea un spațiu special amenajat și delimitat, în fața intrării principale a Sălii Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus