Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

VIDEO-CNAIR montează parapet median de beton pe Valea Oltului

VIDEO-CNAIR montează parapet median de beton pe Valea Oltului

O echipă a CNAIR a demarat astăzi montarea unui parapet mediat din beton pe Valea Oltului, pe o porțiune din județul Sibiu.

Acțiunea vine la doar câteva zile după ce reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au început plombarea, la rece, a gropilor apărute peste noapte pe DN 7.

Parapetul este montat în zona Boița-Lazaret, acolo unde drumul a fost modernizat și lărgit de la două la trei benzi de circulație.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/03/29/trafic-deviat-pe-valea-oltului-pentru-asfaltarea-unei-gropi/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

I.S

Acum 6 ani

perfect. Doar cu forta se mai poti civiliza bizonii din trafic. Indiferent ca au numar de SB, VL, CJ, AG majoritatea n-au pic de respect la volan.
Raspunde

Konig von Siebenburgen

Acum 6 ani

Bine ar fi sa monteze parapete de 15 m inaltime, groase de vreo 1,5 m dar perpendicular pe sosea si amplasate undeva la Boita...
Raspunde

Olteanu '

Acum 6 ani

Mai date draq cu numele tău de sasalau cu tot!!! Sclav la străini ce ești....fără olteni erați praf în Sibiul asta, Sunteți idioți (nu toți), cei care cred ca prin izolare mai poți avea și prosperitate. Uitați-vă la marile metropole dezvoltate ale lumii și o sa vedeți ce înseamnă multiculturalism. No, week-end fain, pa pa!!!
Raspunde

Luca

Acum 6 ani

Ar trebui sa fie parapeti montati pe toata Valea Oltului unde este depasirea interzisa !
Raspunde

xXx

Acum 6 ani

Foarte frumos . În alte țări turnau direct pașaportul . Problema este atunci când va veni apa cu pietre frunze si lemne de pe versant pe banda de mers Sibiu - Vâlcea. Sa lase cate un loc prin care poti sa intri pe contrasens (normal cand e nevoie si dirijat) ca sa se poata evita acele probleme .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus