Vineri,
18.09.2020
Innorat
Acum
18°C

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Sfintelor Paști pentru credincioșii ortodocși

06 Aprilie 2018 10:12

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Sfintelor Paști pentru credincioșii ortodocși

Săptămâna mare se apropie de final, iar credincioșii ortodocși sunt pregătiți acum să sărbătorească Învierea Domnului. Prin semnificația sa, Sărbătoarea Pascală are darul să întărească credința și să reaprindă în suflete speranța, iertarea și bunătatea. Sunt calități și sentimente pe care trebuie să ne bazăm mereu ca oameni, în relația cu cei care ne înconjoară. Vă doresc să primiți de Paște pacea care vine odată cu aceste valori creștine și să le păstrați în suflet mai mult decât ține sărbătoarea luminată.

Dincolo de grija pentru suflet, vă doresc să vă bucurați de această sărbătoare împreună cu cei dragi, cu bucate alese și gânduri bune!

Paște fericit! Hristos a înviat!

Astrid Cora Fodor

Primarul Municipiului Sibiu

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rafila Susai

Acum 2 ani

Suntem mandri ca in anul Centenarului avem atatea femei capabile in conducere: de la dna Dancila, dna Vasilescu, dna Firea in Bucuresti pana la doamnele primar si prefect ale Sibiului!!! Singura care strica peisajul e dna Kovesy, putea fi cel mai perfect moment pentru femeile din politica.
Raspunde

lol

Acum 2 ani

In anul centenarului iata ca avem si femei postac!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Alături de ortodocși mai prăznuiesc greci catolicii și neoprotestanții de limba romană ( cei desprinși din ortodoxie ) .
Raspunde

George SB

Acum 2 ani

Singurul mesaj de apreciat care ar putea veni din partea doameni Fodor ar fi unul legat de demisie. Nu-i pasa nimanui de urarile ei de sarbatori.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus