Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Sibiul a rămas în beznă. Defecțiune majoră la rețeaua de alimentare cu energie electrică

Sibiul a rămas în beznă. Defecțiune majoră la rețeaua de alimentare cu energie electrică

Cea mai mare parte din orașul Sibiu a rămas pe întuneric în a treia seară de Paști.

Defecțiunea a intervenit imediat după orele 22:00 și, din primele informații distribuite de sibieni pe rețele de socializare, a afectat aproape toate cartierele din oraș. Ștrand, Valea Aurie, Turnișor, Dioda, Cireșica, Lazaret sunt doar o parte din zonele afectate. Cartierul Vasile Aaron a fost printre puținele neafectate.

Defecțiunea a fost remediată după aproximativ 30 de minute. Potrivit celor de la Electrica, defecțiunea s-a produs pe linia 110 kV între stația Sibiu Sud și Sibiu Nord. ”Este izolată defecțiunea”, au arătat reprezentanții Transilvania Sud Electrica Furnizare SA.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

942 sau 924?

Acum 4 ani

Nu mai poate omu' sa-si porneasca instalatia de la bradul de craciun, ca pica curentu'. Sau au inchiriat iar unii vreo nocturna sa-si tunda gazonu'? Cum sa mai incarcam tesla la prelungitorul de la bloc in conditiile astea!?
Raspunde

GG

Acum 4 ani

Nu numai in Sibiu nu a fost curent in seara asta. Si in Cristian, Rasinari, Cisnadie (cartierul Arhitectilor) alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zero

Acum 4 ani

Da, cam jumatate de ora a tinut. Dioda este zona (partea centrala a orasului), iar Ciresica este o porecla provenita de la o fosta cofetarie comunista, denumirea cartierului este Hipodrom IV. Sa nu perpetuam porecle si inexactitati... macar presa !!!
Raspunde

sey-than

Acum 4 ani

defectiunea a intervenit auzi :)))
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

nu cumva sunt prea multe fabrici pe platforma Vest...si reteaua de distributie este cea veche...ca investitii n-au facut...a trebuit sa-i dea prime de Pasti, Craciu, vacanta, etc.
Raspunde

Konig von Siebenburgen

Acum 4 ani

Asta se intampla cand SDEE Electrica, companie a statului roman infect, nu investeste nici un leu in retea timp de 30 de ani! Daca se pune un pitigoi pe fir, gata lumina in tot orasul! Gunoi tipic romanesc!
Raspunde

lol

Acum 4 ani

Pai de unde sa investeasca daca guvernul vrea sa-i dea toti banii pe dividende?Sa se duca pe pomeni....
Raspunde

John

Acum 4 ani

Sibiul e in bezna din 89 incoace! ce ne mai mira! Cum strigam cand se lua curentul pe vremea lui ceausescu! Huooooo! Huooooo! Huooooo ! Rusine sibiu, rusine Romania!
Raspunde

Sorincsg

Acum 4 ani

Konig von....ar trebui sa te stergi mai des la gura dupa gunoaiele ce ti ies pe gura cand vorbesti despre ceva romanesc nu pare afi un limbaj demn de un konig.SC Electrica SA este o societate pe actiuni iar investitiile le face conducerea societatii , lor ar trebui sa le adresezi cuvintele de ocara nu altora dl konig (nu stiu de ce dar nu imi suna romanesc )
Raspunde

statu in picioare

Acum 4 ani

pentru Konig von Siebenburgen, esti prost informat , Electrica a fost privatizata mai verifica inainte sa faci afirmații
Raspunde

Adriana Nagyfasz

Acum 4 ani

A fost privatizata asa cum a fost Sibiul civilizat de olteni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus