Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Accident în județ. Patru victime, între care un copil de 10 ani

Accident în județ. Patru victime, între care un copil de 10 ani

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva minute, în județul Sibiu, la ieșirea din localitatea Brateiu, patru persoane necesitând îngrijiri medicale.

Conform reprezentanților Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu în urma impactului există patru victime, dintre care trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. O a patra persoană a refuzat intervenția.

Inițial, medicii de la Ambulanța Mediaș care au ajuns de la fața locului au propus transportarea la spital a trei persoane, care prezentau  politraumatisme minore. Este vorba despre un copil de zece ani, o femeie în vârstă de 37 de ani și un bărbat de 40 de ani. Ulterior,  reprezentanții SAJ Sibiu au anunțat că cele trei persoane rănite au refuzat să mai fie transportate la spitalul din Mediaș și au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus