Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Belgian acroșat pe trecerea de pietoni de pe M. Viteazu

Belgian acroșat pe trecerea de pietoni de pe M. Viteazu

Un cetățean belgian, în vârstă de 69 de ani, a fost acroșat de un autoturism marți seara, în jurul orei 21,40, în timp ce traversa regulamentar blvd Mihai Viteazu.

Bărbatul este ranit ușor, a suferit diverse contuzii și a fost lovit pe trecerea de pietoni amplasată în zona sensului giratoriu din intersecția bvd Mihai  Viteazu cu strada Nicolae Iorga, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Șoferul mașinii are 40 de ani și este  sibian. În zona nu sunt probleme de trafic.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

ion

Acum 5 ani

imbecili din eia care provoaca accidente pe trecerea de pietoni ari trebui luat permisul pe viata sa nu mai produca accidente.
Raspunde

radu prazofilescu

Acum 5 ani

la 40 de ani ar trebui sa li se faca teste medicale periodice severe si care nu le trece sa i se suspende dreptul de conducere, nu mai au reflexele de la 20 de ani și te omoara nevinovat. numai la noi vezi toti bosorogii senili la volan si ui ce se intampla ajunge să nu mai ai nicio siguranta când treci strada
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus