Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Cros pentru voluntarii Maratonului Sibiului, în Parcul Sub Arini

Cros pentru voluntarii Maratonului Sibiului, în Parcul Sub Arini

Prima ediție a unui cros dedicat voluntarilor de la Maratonul Sibiului va avea loc la finalul lunii aprilie, în Parcul Sub Arini. Voluntarii sunt invitați să se pună pentru o zi în pielea alergătorilor și să fie chiar premiați pentru tura de alergare prin natură.  

Toate numerele de alergători și medaliile rămase de-a lungul anilor vor fi predate acum, în semn de apreciere, participanților la Crosul Voluntari de Cursă Lungă.

„De-a lungul anilor, am încercat să păstrăm cu atenție fiecare număr de alergător sau medalie neridicată sau rămasă în plus. Le-am plimbat din cutie în cutie, dintr-un colț în altul, mereu cu gândul că, într-o zi, le vom da altă viață. În același timp, ne-am întrebat de nenumărate ori: oare cum o fi să-i vedem pe volunțarii noștri de la Maratonul Internațional Sibiu, făcând schimb de roluri cu alergătorii?”, spun organizatorii.
Pe parcursul a 5 kilometri voluntarii se vor bucura de o alergare pe aleile răcoroase ale Parcului Sub Arini, fiind încurajați și sprijiniți de cei cărora le dădeau aripi de obicei. Așa cum este și normal, voluntarii transformați în alergători vor avea de asemenea o cauză pentru care vor alerga.
„Veți lăsa urme pentru o cauză bună – „reciclarea”: veți purta unul dintre cele 200 de numere din anii anteriori, iar la linia de Finish veți fi așteptați de o medalie de la una din edițiile precedente ale maratonului! Mai știți care erau modelele? Dincolo de euforia momentului, cei mai buni vor primi și premii, inclusiv, unele meșterite cu drag de către prietenii de la Asociația Tonal”
Evenimentul va avea loc pe 29 aprilie, între orele 10:00 și 12:00, iar startul se va da în fața Stadionului Municipal. Doritorii pot vedea traseul complet aici. Înscrierile se fac prin completarea unui formular până pe 27 aprilie cel târziu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus