Vineri,
23.07.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Meci dificil în deplasare pentru handbaliștii de la HC Sibiu

Meci dificil în deplasare pentru handbaliștii de la HC Sibiu

HC Sibiu va juca în deplasare cu liderul CSM Oradea, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 16:00, în Arena „Antonio Alexe”. Deplasarea se anunță cu atât mai dificilă cu cât formația sibiană se confruntă cu mai multe accidentări, dar și cu probleme financiare.

Pentru Handbal Club Sibiu continuă meciurile grele din campionat. După ce în etapa precedentă a cedat la o diferență de două goluri meciul de pe teren propriu cu U Cluj, echipa sibiană urmează să joace mâine în deplasare la Oradea, cu formația aflată pe primul loc. Orădenii au reușit să câștige toate partidele disputate până în această fază a campionatului, având 15 victorii și un total de 45 de puncte. Handbaliștii sibieni se află pe locul 5, cu 24 de puncte și speră că, în ciuda dificultăților cu care se confruntă, vor reuși să producă surpriza și să vină acasă cu toate punctele puse în joc.

Înaintea partidei, antrenorul HC Sibiu, Matei Damian, a vorbit despre problemele financiare ale clubului, spunând că așteaptă un răspuns de la Primăria Municipiului Sibiu cu privire la finanțarea echipei.

„Jucăm cu liderul campionatului, iar acest meci vine într-un moment foarte greu pentru noi. Suntem în faza în care căutăm sponsori pentru a ne asigura deplasările. Am reușit să ne asigurăm deplasarea pentru partida de sâmbătă, dar restul campionatului rămâne incert. Așteptăm un răspuns de la Primăria Sibiului cu privire la finanțarea echipei. Viitorul handbalului sibian, la nivel de seniori, este sub un mare semn de întrebare, la 97 de ani de la apariția acestui sport în Sibiu! Este păcat că în loc să ne îndreptăm spre Centenar la un nivel mai înalt, ne facem griji pentru ziua de mâine”, a spus antrenorul HC Sibiu.
La partida de sâmbătă, antrenorii HC Sibiu se vor confrunta și cu probleme de lot. Bogdan Verza și Radu David s-au accidentat și nu vor putea evolua, iar Paul Giurgiu și Gabriel Sofronici nu s-au refăcut încă.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus