Luni,
29.11.2021
Cer Senin
Acum
11°C

CSU Sibiu organizează un turneu final de juniori, pentru prima dată în ultimii 20 de ani

CSU Sibiu organizează un turneu final de juniori, pentru prima dată în ultimii 20 de ani

Cele mai bune șase echipe de juniori Under 18 ani se vor duela la Sibiu, între 2 și 6 mai, în Sala Transilvania pentru titlul de campioni naționali. Echipa Clubului sibian, antrenată de Alex Kovacs va juca în fața propriilor suporteri cele mai importante meciuri ale sezonului.

Clubul sibian este pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, organizator al unui turneu final de juniori, turneu în cadrul căruia echipa antrenată de Alexandru Kovacs și-a obținut calificarea între cele mai bune șase echipe din țară, la categoria de vârstă sub 18 ani. De fapt, juniorii BC CSU Sibiu U18 sunt medaliații cu bronz, de acum doi ani, ai campionatului național de baschet masculin sub 16 ani.

„Ne bucurăm să putem organiza turneul final la Sibiu, spun asta și pentru că este momentul în care acești copii se vor despărți de perioada de juniorat și merită să joace acasă, în fața părinților și suporterilor sibieni. Echipa antrenată de Alexandru Kovacs este extrem de competitivă și a dovedit, de-a lungul timpului, că face performanțe. Vreau să le mulțumesc și pe această cale copiilor, antrenorului și părinților care i-au susținut în toți acești ani de când îmbracă tricourile Clubului nostru, pentru eforturile depuse, eforturi care nu au fost deloc de trecut cu vederea”, spune Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
La Turneul Final U18 de la Sibiu se vor duela, timp de cinci zile, echipele calificate în ultima fază a campionatului: BC CSU Sibiu, U-Banca Transilvania Cluj, CSS Târgu Jiu, Steaua CSM Eximbank, C.N. Aurel Vlaicu București și C.S Agronomia București.

Toate partidele vor fi transmise LIVE, în sistem livestreaming, pe pagina de Facebook a CSU Sibiu, iar programul și orele de disputare vor fi anunțate în următoarea perioada.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus