Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
7°C

”Excursia de duminică”, transformată într-o competiție de picioare rupte

”Excursia de duminică”, transformată într-o competiție de picioare rupte

În decurs de numai câteva ore, autoritățile sibiene au fost solicitate să intervină de două ori pentru a interveni în sprijinul unor persoane care, ieșite în apropierea muntelui, și-au rupt picioarele.

Primul caz a avut loc în jurul amiezii de duminică. O femeie în vârstă de 40 de ani aflată în zona Poiana Neamțului, de lângă Avrig, a solicitat intervenția SMURD, după ce a suferit un traumatism al unuia dintre membrele inferioare. Câteva ore mai târziu a venit rândul celor de la Salvamont să fie solicitați. ”O echipă de la Salvamont Sibiu se deplasează în acest moment pe valea Sadului, în apropiere de localitatea Rîu Sadului, pentru a interveni la salvarea unui turist de circa 50 de ani, care a suferit un traumatism de membru inferior și este în imposibilitate de a se deplasa”, se arată într-un mesaj transmis de Salvamont în jurul orei 16:30. Potrivit anunțului, este posibil ca – în funcție de starea bărbatului – să fie solicitată intervenția unui elicopter SMURD.

Foto: arhiva TS

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

reporter voluntar

Acum 3 ani

citat din articol : autoritățile sibiene au fost solicitate să intervină de două ori pentru a interveni în sprijinul......... Oare nu este folosit excesiv verbul a interveni ? Oare nu se putea spune : autoritățile sibiene au fost solicitate să intervină de două ori în sprijinul............. sau autoritățile sibiene au fost solicitate de două ori pentru a interveni în sprijinul.............. Intreb si eu,, ?
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

Autorul O fii vrut sa-si exprime cumva eul liric chinuit de talent si s-a decis sa intervina de 2 ori cu verbul" a interveni", ca sa evidentieze doua interventii!!
Raspunde

Marius

Acum 3 ani

O concidență de două evenimente asemănătoare nu mi se pare "competiție de picioare rupte"; exagerat si titlul.
Raspunde

Cucu

Acum 3 ani

Competitie de picioare rupte? De care? 100 m sarituri peste gratare? Excursia de duminica printre mici?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus