Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Bărbatul accidentat pe Podul Gării a murit azi noapte

Bărbatul accidentat pe Podul Gării a murit azi noapte

Bărbatul în vârstă de 60 de ani rănit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un accident rutier pe Podul Gării a murit azi noapte, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. Acesta s-a stins din viață în 22 aprilie, în jurul orei 23, 45, în urma leziunilor suferite.

Bărbatul a fost prins între două mașini, în urma unui accident petrecut pe Podul Gării. Un sibian de 62 de ani care circula în direcția centru, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare și al conducerii sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod, accidentând grav șoferul autoutilitarei care se afla în spatele acesteia efectuând manevre de intervenție la rețeaua de apă canal. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la spital în stare gravă,  cu picioarele strivite, în șoc hemoragic și a fost internat la terapie intensivă. Bărbatul a fost în comă, ventilat mecanic, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze gamba dreaptă și coapsa stângă, care au fost strivite în accident.

În prezent, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

B

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

gelu

Acum 6 ani

ce cauta muncitorul de la apa pe pod? pe pod nu sunt tevi de apa.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

ba redusule, te-ai gandit vreodata ca pe pod sunt guri de canalizare pentru scurgerea apei de ploaie? ia ghici cine trebuie sa le verifice! Sau tu esti ruda cu betzivul ala de la volan si nu stii de ce sa te mai legi?
Raspunde

petre

Acum 6 ani

Gelu, stii poanta cu tacutul si filosoful? Daca nu o stii, afla-o repede!
Raspunde

--

Acum 6 ani

Condoleante familiei! Astfel de oameni care conduc sub influenta bauturilor alcoolice nu trebuie să mai aiba permis vreodată... închisoare.... a nenorocit o familie
Raspunde

.

Acum 6 ani

Permis?!inchisoare pe viata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus