Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Turist german, în stop cardio-respirator la Aeroport. Medicii l-au resuscitat două ore

Turist german, în stop cardio-respirator la Aeroport. Medicii l-au resuscitat două ore

Medicii SMURD au intervenit astăzi la aeroport, în jurul orei 12:20, pentru a resuscita un pasager neamț aflat în stop-cardio-respirator. Turistul a fost transportat la UPU, unde medicii au preluat manevrele de resuscitare. Acum este transportat la Tg. Mureș pentru investigații.  

Incidentul s-a petrecut în zona de plecări a Aeroportului Internațional Sibiu. Serviciul specializat din cadrul aeroportului a fost solicitat să acorde asistență medicală unui pasager în vârstă de 40 de ani, din Germania. Procedurile de resuscitare au fost preluate în scurt timp de un echipaj SMURD, bărbatul fiind transportat mai apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„E vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani de cetățenie germană. Era în stop cardio-respirator când a ajuns SMURD-ul, l-au resuscitat și l-au transportat la UPU”, spune Ramona Nistor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.
La momentul redactării acestei știri, bărbatul este dus la aeroport, pentru a fi transportat la Tg. Mureș.
„Pacientul a ajuns la spital în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare în curs. A fost preluat de medicii din UPU și resuscitat în continuare. La momentul actual este în comă și s-a solicitat transferul cu elicopterul la Tg. Mureș pentru investigații amănunțite”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.
Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus