Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Suc retras din magazinele Lidl după ce într-o probă a fost depistată o toxină

Suc retras din magazinele Lidl după ce într-o probă a fost depistată o toxină

Producătorul român SC Mărul Argintiu anunţă că recheamă produsul "Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L" din magazinele Lidl după ce într-o probă a fost depistată toxina Patulină care poate avea efecte toxice asupra organismului uman.

"Producătorul român SC Mărul Argintiu SRL recheamă preventiv produsul „Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L“, cu data de valabilitate 24.01.2019. În cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxina Patulină. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul magazinului Lidl.

camara_noastra(1)

Produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“ al producătorului SC Marul Argintiu SRL a fost vândut de către Lidl Romania. Produsul mai sus mentionat, cu data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“ al producătorului SC Marul Argintiu SRL. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului SC Marul Argintiu SRL, nu sunt afectate de această rechemare. Producătorul SC Marul Argintiu SRL își cere scuze față de persoanele afectate pentru neplăcerile create, se mai arată în comunicatul amintit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus