Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
26°C

TOP 6: BC CSU SIBIU joacă astăzi în deplasare, cu BC SCM Timișoara

25 Aprilie 2018 11:16

TOP 6: BC CSU SIBIU joacă astăzi în deplasare, cu BC SCM Timișoara

BC CSU Sibiu joacă astăzi, în deplasare la BC SCM Timișoara, penultima partidă înaintea PlayOff-ului Ligii Naționale. Meciul începe la ora 19:30 și va fi transmis LIVE pe FRB TV. 

Baschetbaliștii sibieni speră la o nouă victorie în meciul de astăzi din deplasare. BC CSU Sibiu luptă pentru a-și spori șansele de a rămâne lider în clasament, la finalul fazei a doua a campionatului.

„În sfârșit facem ultima deplasare a sezonului regulat, ultima înaintea PlayOff-ului. Chiar dacă avem asigurat minim locul al doilea înaintea PlayOff-ului, facem tot posibilul să ne creștem șansele de a termina pe locul întâi. Asta înseamnă că trebuie să tratăm meciul foarte serios, să încercăm o victorie în deplasare la Timișoara și să putem aborda ultima etapă, în continuare, de pe prima poziție, cu mai multe variante la finalul respectivului meci cu Clujul. Timișoara este o echipă completă, a demonstrat asta și în ultima etapă pe care a disputat-o la Steaua, unde o bună parte din partidă a reușit să pună mari probleme Stelei și chiar a avut șansa victoriei. Așadar, nu vom avea o partidă ușoară. Sperăm să avem decizii bune în timpul jocului și că vom fi suficient de odihniți să facem față până la final intensității meciului. Ne dorim, evident, încă o victorie”, a spus Dan Fleșeriu.
După partida din această seară, BC CSU Sibiu va juca ultimul meci din Top6 pe teren propriu cu U-Banca Transilvania, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17:00. Tichetele pentru această partidă s-au epuizat încă de marți.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus