Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Vreme de grătar și bălăceală la Sibiu, în minivacanța de 1 mai

Vreme de grătar și bălăceală la Sibiu, în minivacanța de 1 mai

Minivacanța de 1 mai se anunță una foarte caldă pentru această perioadă, cu temperaturi care vor ajunge chiar până la 28 de grade Celsius.

Meteorologii anunță o vreme frumoasă zilele următoare. Sâmbătă, 28 aprilie, temperaturile vor atinge valoarea de 26 de grade Celsius, iar după-amiaza la munte se anunță precipitații slabe. Minimele vor fi cuprinse între 10 și 12 grade Celsius.

Cea mai caldă zi a weekendului prelungit va fi duminică, atunci când temperaturile vor ajunge până la 28 de grade Celsius.

„Pe 29 aprilie se anunță o vreme deosebit de caldă, fără precipitații, dar cu vânt în sudul județului și la munte. Maximele se vor încadra între 25 și28 grade, iar minimele între 7 și 10”, anunță meteorologii.
Din 30 aprilie până în 3 mai, vremea se menține deosebit de caldă pentru această perioadă, dar cer variabil, iar pe arii restrânse, după-amiaza, mai ales în zona de munte, se vor semnala precipitații și descărcări electrice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Konig von Siebenburgen

Acum 5 ani

Romania 100 de ani. Mititei, gratare, manele, unghii negre si slapi si multe gunoaie. Ungurii sunt de vina!
Raspunde

Jean Valjean

Acum 5 ani

Perfect pentru bugetari să traga chiulul de la muncă ,ar fi bine să li se deconteze şi cheltuielile pentru această vacanță ,dacă se poate din veniturile celor care muncesc din greu la patroni .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus