Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Primăria Sibiu întreabă: Cum vedeți evenimentele din Agenda Culturală, Sport și Comunitară? Cum să le îmbunătățim? (CP)

Primăria Sibiu întreabă: Cum vedeți evenimentele din Agenda Culturală, Sport și Comunitară? Cum să le îmbunătățim? (CP)

Agenda Culturală și Sportivă a Sibiului animă viața orașului, încurajând dezvoltarea în aceste domenii și creativitatea operatorilor care știu deja că în Primăria Sibiu vor găsi un partener în organizarea evenimentelor care au devenit parte din brand-ul orașului. De asemenea, Agenda Comunitară aduce în spațiul public evenimente orientate către social și educativ. Astăzi peste 200 de evenimente cofinanțate de Primăria Sibiu au loc în fiecare an, în beneficiul și spre încântarea sibienilor și turiștilor.

“După atâția ani în care agendele au prins viață și s-au dezvoltat, dorim să cunoaștem părerea sibienilor cu privire la acestea. Îi invităm să completeze un chestionar de evaluare online sau tipărit pentru a ne transmite așteptările lor cu privire la dezvoltarea viitoare a acestor agende.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Vă invităm să completați chestionarul în formt electronic, disponibil după cum urmează: • Pe următorul link: https://goo.gl/forms/8DtzhGdEw6uGh3ws2

• Pe pagina principală www.sibiu.ro, în banda din dreapta, pe butonul inscripționat CHESTIONAR AGENDE - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaCDIHKa4A1GKTOG0enow_rfpz3QPGCRpYLUPNSpbvC-AFmg/viewform

Ne-am gândit și la persoanele care nu folosesc computer-ul și de aceea Primăria Sibiu îl va publica în presa scrisă locală (Sibiu 100% (5 mai), Tribuna (4 mai), Mesagerul de Sibiu (4 mai).

După ce îl completați acasă, decupați și depuneți chestionarul în cutiile poștale instalate în următoarele locații: • În sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, la intrarea în Centrul de Informații pentru Cetățeni și în camera cu ghișeele Direcției Fiscale unde se plătesc taxele și impozitele • În sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3, la intrarea principală în clădire

Chestionarul poate fi completat în aproximativ 15 minute și va cere opinia respondenților cu privire la evenimentele preferate, sursele de informare privind aceste evenimente, frecvența cu care participă la acestea și sugestiile lor pentru îmbunătățirea agendelor. Acesta poate fi completat până în data de 30 septembrie, iar răspunsurile vor fi utilizate de Primăria Sibiu pentru a îmbunătăți agendele și pentru a crește gradul de satisfacție a sibienilor în ceea ce privește evenimentele organizate în spațiile publice și cofinanțate de municipalitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

Elefterie Ciorogar

Acum 4 ani

Gay. Este varianta asta?
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Ca pe o inteligenta campanie electorală .
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Bine ar fi daca administratia sibiana ar dedica macar 15 minute zilnic pentru a face ceva util pentru orasul asta. Atunci o sa imi pierd si eu timpul sa raspund la un chestionar.
Raspunde

Konig von Siebenburgen

Acum 4 ani

Maimutareli pentru hipsteri cu probleme psihice. Dar maimutareli pe multe milioane de euro. Proiecte serioase de infrastructura si reabilitari 0.
Raspunde

curat murdar

Acum 4 ani

Corect! Ce sa mai intrebe cetatenii? Mai bine intreaba pe maritul far din alexandria ca ala le stie pe toate.....si oricum ce mai cred ceilalti, nu conteaza! Dictatura monser....
Raspunde

Ion ionescu

Acum 4 ani

Eu ma intreb ce legatura au unele proiecte ale Ulbs cu agenda culturală a orașului?
Raspunde

Ipocrizie

Acum 4 ani

Circ ieftin...se stie ca organizatorii umfla devizele pentru a primii mai multi bani...
Raspunde

Incompetență și corupție

Acum 4 ani

S-au transformat agendele astea încet încet în vaci de muls. PEntru aceleași persoane. Aceeași " manageri de proiect" , aceași beneficiari, aceleași proiecte dubioase. Dăm bani mulți din bugetul local pentru evenimente, dar nu avem infrastructura nici culturală, nici sportivă. Adică aruncăm cu banii. Nu avem un teatru modern, o sala de spectacole nouă, nu avem o sală de sport modernă a municipalității. Dar avem festivaluri și bâlciuri. Păcat de cele câteve proiecte frumoase și de calitate în aceste agende, sufocate de kitch și de subcultură. Nu avem investiții în infrastructură deloc. Avem renovări și cărpeli și UN POD NOU peste calea ferata. În 30 de ani. Despre ce vorbim? Agende???
Raspunde

Ion ionescu

Acum 4 ani

Păi exista un proiect ce are legatura cu securitatea in zona Mării Negre finanțat de către primărie. Zero legatura cu Sibiul. Asta e nivelul la care s-a ajuns
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus