Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
1°C

Cele mai scumpe animale de casă pe care le găsești în Sibiu

Cele mai scumpe animale de casă pe care le găsești în Sibiu

Un câine ciobănesc de Asia Centrală de patru ani, 80 de kilograme și agresiv este cel mai scump animal de companie care se găsește de vânzare în județul Sibiu. Animalul este al unui medieșean și este ținut în lanț. Ciobănescul de Asia Centrală a fost folosit dintotdeauna ca animal de pază. Puternic, echilibrat, docil, independent, adaptabil, câinele Alabai are o foarte mare rezistență și este un bun paznic. Manifestă uneori atitudine ostilă față de străini, apărându-și, instinctual, teritoriul și stăpânul, potrivit site-ului www.toateanimalele.ro. Este, de asemenea, foarte curajos și în luptele cu animalele de pradă. De regulă, nu este un câine potrivit pentru începători, deoarece personalitatea sa puternică necesită un stăpân cu experiență, precizează site-ul amintit.

Un câine fără pedigriu, dar extrem de scump este vândut în Dumbrăveni. Cățelul este extrem de util pentru vânătoarea de mistreți. ”Merge numai la mistreț cu probă în teren”, anunță vânzătorul. Costă o mie de euro.

_caine-vanatoare-dumbraveni

Cu aceeași sumă este vândut și un American Akita în vârstă de doi ani. ”Cu predigree de tip A arbitrată în expoziții de frumusețe obținând titlul de Junior Champion Romania, cu teste de sănătate făcute, este foarte jucăușă , afectuoasă și ascultătoare. Este de asemenea o mamă deosebită, având o singură dată 10 puiuți foarte frumoși”, își laudă stăpânul câinele. ” Akita american este un câine foarte loial, care poate fi un tovarăș trainic dacă are parte de un dresaj corespunzător și de destulă mișcare. Totodată, Akita american are o anumită mândrie, deci nu se va lăsa convins fără un pic de efort să sară prin cercuri sau să efectueze activități asemănătoare. Dacă acest câine nu se simte tratat cum trebuie, își va arăta nemulțumirea în mod clar stăpânului și se va încăpățâna să refuze comenzi”, este descrisă această rasă de către site-ul ro.working-dog.com.

femela-american-akita-sibiu

Cea mai scumpă pisică vândută în județ este un exemplar persan. ” Vindem un pisoiaș alb-albastru de rasă persan exotic. Are o mutrișoară de baby face! Ochi holbați și foarte expresivi, botic turtit, năsuc aristocrat. O jucărie dulce și frumoasă pentru familia dumneavoastră! Un membru de familie cu personalitate! Vârsta - 1,3 luni”, este descris pisoiul. Prețul: 180 de euro.

216339933_3_644x461_vindem-pisoias-alb-albastru-de-rasa-persan-exotic-pisici 216339933_1_644x461_vindem-pisoias-alb-albastru-de-rasa-persan-exotic-sibiu

Rasa de pisici Exotic Shorthair este o rasă ''accidentală''. Intenția inițială a crescătorilor de pisici din rasa American Shorthair a fost să împerecheze aceste pisici cu feline din rasa Persană. Aceștia sperau că vor obține o pisică cu o blană argintie și ochi verzi. Puii rezultați nu semănau deloc cu pisicile din rasa American Shorthair, însă erau foarte atrăgători, cu aspectul unor pisici persane, însă cu blana mult mai scurtă. Apoi, la maturitate, acești pui au fost împerecheați cu pisici din rasele Burmeza și Albastra de Rusia, pentru a obține gena acestei blăni scurte. Puii rezultați au fost imperecheați cu pisici din rasa Persană, astfel că o noua rasă a fost obținuta: Exotic Shorthair sau pe scurt rasa Exotica.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 4 ani

Cel mai scump animal e un soarece de biblioteca si a fost localizat in judetul Cluj.
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Pacat ca TS-ului a considerat normal si firesc sa publice poze cu animale in lant!!! Inca o dovada de ignoranta si incompetenta!!!
Raspunde

io de la tara

Acum 4 ani

cainii maidanezi din Selimbar is mai frumosi si mai destepti ca astia si is gratis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus