Miercuri,
25.11.2020
Cer Senin
Acum
0°C

Astăzi se deschide Transalpina

16 Mai 2018 13:27

Astăzi se deschide Transalpina

De astăzi, 16 mai, de la orele 13, Transalpina va fi redeschis circulaţiei rutiere, anunță reprezentanții IPJ Vâlcea. DN 67 C Rânca - Obârșia Lotrului va fi deschis până la data de 15 octombrie. În funcție de condițiile meteo administratorul drumului poate restricționa sau prelungi termenul de închidere a circulației.

În urma verificării DN 67 C Rânca - Obârșia Lotrului, de către o comisie mixtă formată din reprezentanții DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj și IPJ Vâlcea s-a luat decizia deschiderii acestui tronson de drum circulației publice, cu următoarele restricții: restricție viteza la 30 km/ora, restricție tonaj<3,5 tone, iar circulația autovehiculelor permisă doar în intervalul orar 08-20.

deschidere circulatie transalpina

Semnalizarea rutieră, atat pe orizontală, cât și pe verticală se prezintă în condiții bune, parapetul de protecție asigură siguranța rutieră pe întregul sector de drum, unde se impune acest lucru, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea. Zilnic, între orele 06-08 lucrătorii din cadrul SDN vor efectua o revizie a acestui tronson de drum.

foto

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus