Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Locul I la Competiția Națională de Atletism și Cros ajunge din nou la ISU Sibiu

Locul I la Competiția Națională de Atletism și Cros ajunge din nou la ISU Sibiu

Plutonier major Gabriel Oprea, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, a reușit să aducă din nou premiul întâi acasă, după o nouă participare în cadrul Competiției de Atletism și Cros - etapa națională a Asociației Sportive a Pompierilor din România.

Oprea Gabriel lucrează alături de pompierii ISU Sibiu din anul 2012, iar de atunci a avut mai multe participări la Competiția de Atletism și Cros, aducând locul I la Sibiu la săritura în lungime. Anul acesta, el a reușit să se claseze pe locul I la proba de viteză pe 100 m și săritura în lungime.

gabriel oprea isu

Competiția, care a cuprins probele de alergare, viteză, săritura în lungime și aruncarea greutății, a fost organizată la Pitești, în perioada 10-11 mai, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și Asociația Sportivă a Pompierilor din România-Filiala Argeș, acolo unde au participat peste 50 de pompieri– sportivi - din 23 de inspectorate pentru situații de urgență din țară.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus