Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Iohannis: Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, n-au decât să lucreze mai bine

Iohannis: Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, n-au decât să lucreze mai bine

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, dacă îşi menţine solicitarea adresată premierului Viorica Dăncilă de a demisiona, el răspunzând: "Evident că da".

Șeful statului mai spus că rolul său este de a veghea, iar în situaţia în care observă că lucrurile merg prost, este obligaţia sa să atragă atenţia. "Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, atunci n-au decât să lucreze mai bine", a afirmat preşedintele, citat de digi24.ro

Întrebat de jurnalişti, la Sofia, dacă la acest moment, după discuţiile pe care le-a avut cu Viorica Dăncilă, este pace între palate, Iohannis a răspuns că nu a fost nici război, nici pace, şi că rolul său este de a veghea şi de a atrage atenţia atunci când lucrurile merg prost.

"A veghea nu este o stare pasivă. Nu stau să asist până dăm cu oiştea în gard. Dacă văd că lucrurile merg prost, este obligaţia mea să atrag atenţia, să convoc la discuţii, să cer opinii informate", a declarat Iohannis, la Sofia.

El a spus că, dacă "celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, atunci nu au decât să lucreze mai bine, mai cu spor”.

De asemenea, întrebat dacă îşi menţine solicitarea adresată premierului Viorica Dăncilă de a demisiona, şeful statului a răspuns: "Evident că da".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus