Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Astăzi se deschide Habermann Markt. Concert DJ Project și Domino

Astăzi se deschide Habermann Markt. Concert DJ Project și Domino

În această seară, de la ora 19:00, este programată inaugurarea oficială a Habermann Markt, din vecinătatea Teatrului Național Radu Stanca.

Programul oficial debutează de la ora 18:00 cu primirea oficialităților și a invitaților. De la ora 19:00 pe scena special amenajată vor urca membrii trupei Domino, iar de la ora 20:00 este programat un concert DJ Project.

”Habermann Markt urmărește să revitalizeze situl actual într-o zonă pietonală amenajată pentru a găzdui o piață modulară care are ca principal interes promovarea producătorilor locali, și nu numai, prin amenajarea unor spații care să asigure desfășurarea activităților de comerț și servicii”, spun organizatorii.
habermann 9 mai

Detalii despre lista magazinelor pe care le veți găsi la Habermann Markt puteți citi aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

motanul garfield

Acum 5 ani

Unii ziceau ca vine Andra...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus