Duminică,
23.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Cățelușa aruncată dintr-o mașină și salvată de Animal Life se recuperează | Video

Cățelușa aruncată dintr-o mașină și salvată de Animal Life se recuperează | Video

Cățelușa salvată de Animal Life Sibiu în urmă cu câteva zile, după ce ar fi fost aruncată dintr-o mașină, a supraviețuit și este foarte drăgăstoasă. Animăluțul a primit numele Șansa și este pe drumul către recuperare. 

Reprezentanții Animal Life Sibiu au postat zilele trecute un filmuleț cu cățelușa care trebuie acum să se obișnuiască să trăiască fără un picioruș. Șansa, pentru că așa a fost numită de salvatorii ei, pare să se simtă bine după toate peripețiile prin care a trecut în ultima perioadă.

„Cățelușa cu piciorul spintecat pe care v-am prezentat-o acum câteva zile este pe un drum lent dar, sperăm noi, sigur de recuperare. Mănâncă și se bucură de mângâierile noastre. Am numit-o Șansa, pentru că asta este ceea ce ne dorim pentru ea: o șansă la o viață fericită alături de o familie”

Cei de la Animal Life au promis că vor reveni cu mai multe detalii despre recuperarea cățelușei în curând.

 

Sursa video: facebook/ Animal Life Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus